Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τοτσέ: Θα παίξουμε για το διπλό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε στους συμπατριώτες του για τον πρώτο αγώνα με την Μάλαγα και έδωσε σύνθημα νίκης.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην «diariosur»:

-Πως ένιωσες όταν έμαθες ότι αντίπαλος θα είναι η Μάλαγα;

«Γνωρίζαμε εξ αρχής πως κάθε αντίπαλος θα ήταν δύσκολος. Ωστόσο, εμείς πιστεύουμε στις ικανότητες μας και ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ισπανία, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες στην έδρα μας».

-Πόσο καταλυτικό μπορεί να είναι, όταν παίζεις επαναληπτικό εντός έδρας;

«Σε όλους αρέσει να κατακτούν την πρόκριση στο γήπεδο τους. Παρόλα αυτά, στη Μάλαγα εμείς θα βγούμε για να νικήσουμε. Και έτσι να μην συμβεί, θα έχουμε το δεύτερο ματς εντός, οπότε εκείνοι είναι που σε πρώτη φάση θα πρέπει να ρισκάρουν περισσότερο για τη νίκη».

-Σας έχει αναφέρει κάτι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για το παρελθόν του στη Μάλαγα;

«Ξέρουμε ότι είχε παρελθόν εκεί και πως έχει ένα έξτρα κίνητρο, το οποίο προσπαθεί να μας μεταδώσει. Φυσικά και για εμας τους παίκτες αλλά και για τον κόσμο είναι ένα ξεχωριστό ματς αλλά και μία μοναδική ευκαιρία για να βρεθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

-Τι μπορεί να προσφέρει ο Κουίνσι στον Παναθηναϊκό;

«Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Ο Ζεσουάλδο τον πιστεύει και τον υπολογίζει πολύ. Είναι ταχύς και με εξαιρετική τεχνική, αλλά τώρα πρέπει πρώτα να βρεθεί σε καλή κατάσταση, μιας και απέχει από τις προπονήσεις. Ίσως καταφέρει να προλάβει τον επαναληπτικό».

– Θα ήταν αποτυχία για τον Παναθηναϊκό ένας αποκλεισμός;

«Αυτή τη στιγμή θα τα δώσουμε όλα για το Τσάμπιονς Λιγκ, καθότι θα ήταν κάτι πολύ καλό για εμάς και τους οπαδούς να βρεθούμε στους ομίλους. Θα κάνουμε τα πάντα για να αρπάξουμε αυτή την ευκαιρία. Εάν η Μάλαγα θέλει να περάσει, οφείλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερη από εμάς».

– Τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ ενός ισπανικού και ενός ελληνικού γηπέδου;

«Οι Ελληνες ζουν περισσότερο έντονα τους αγώνες και δημιουργούν πιο καυτή ατμόσφαιρα. Εμείς έχουμε οπαδούς μεγάλης αξίας και μπορεί κανείς να δει στο γήπεδο μας το πως είναι να τραγουδούν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι πολύ παθιασμένοι και εμείς οι ποδοσφαιριστές το απολαμβάνουμε και τους ευχαριστούμε».

– Πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός θα χρειαζόταν κάποια μεταγραφή για να βγάλει πιο καλά τη σεζόν;

«Στο ρόστερ είμαστε πάνω από 20 παίκτες. Δεν ξέρω εάν θα αποκτηθεί κάποιος άλλος, αλλά εάν γίνει θα πρόκειται για ελάχιστες προσθήκες σε αποφασιστικές θέσεις. Επί του παρόντος, αυτοί που θα παίξουμε κόντρα στη Μάλαγα, θα είμαστε εδώ όλη την χρονιά».

– Σκέφτεσαι την επιστροφή στην Ισπανία;

«Υπέγραψα για τρία χρόνια και το απολαμβάνω. Παίζω σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και μου αρέσει αρκετά η πόλη. Και για φέτος είχα προτάσεις από ισπανικές ομάδες, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να επιστρέψω. Το να μπορώ να αγωνιστώ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις στην Ισπανία δεν είναι εφικτό, ενώ στην Ελλάδα ναι. Γενικότερα είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ!»

Πέταξε για την Ισπανία ο Παναθηναϊκός – “Πάμε για την πρόκριση”

Στη ΝΕΤ το Μάλαγα-Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε