Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τοτσέ-καρε και κουνάει “σεντόνι” – Πήρε τον… τελικό ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

– Το “τριφύλλι” επικράτησε της ΑΕΚ (1-0) με τέρμα του Τοτσέ και θα κουνήσει… σεντόνι
 -Το καλύτερο “εισιτήριο” για το Γιουρόπα Λιγκ πήραν οι “κιτρινόμαυροι”
– Δίκαια παράπονα από την Ένωση για το ακυρωθέν τέρμα του Λυμπερόπουλου
– Ο Κουίνσι… έκανε την διαφορά για τους “πράσινους”
– Αποχαιρέτησε συγκινημένος ο Νίνης – Αποθέωση και για “Λύμπε”

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Κωστένογλου: Αλλοίωση αποτελέσματος!

Νίνης: Για πάντα οικογένειά μου ο Παναθηναϊκός!

Φερέιρα: Εμείς κάναμε το χρέος μας

Στους… ισχυρούς Παναθηναϊκός και ΑΕΚ – “Κατακαλόκαιρο” ο ΠΑΟΚ

Όπως την περασμένη σεζόν, έτσι και φέτος, οι “πράσινοι” ξεκίνησαν με άσχημα αποτελέσματα στα τρία πρώτα ματς των πλέι οφ, στην συνέχεια όμως έκαναν τρεις νίκες και πήραν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ενωση διαμαρτύρεται για γκολ του Λυμπερόπουλου, που κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 16′, αλλά τουλάχιστον τερμάτισε δεύτερη στο μίνι πρωτάθλημα, θέση που της δίνει το καλύτερο “εισιτήριο” για τα Γιουρόπα Λιγκ, αφού θα μπει στον τελευταίο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Βέβαια, όλα αυτά θα ισχύσουν αφού Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πάρουν την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ!!!

Πολύ καλός ο ρυθμός του αγώνα στα πρώτα λεπτά. Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να εκμεταλευτεί τα λάθη των παικτών της ΑΕΚ στο κέντρο κυρίως με τις προσπάθειες του πολύ ορεξάτου Νίνη. Μάλιστα, η πρώτη καλή ευκαιρία για το “τριφύλλι” ήρθε στο 3′, με τον Τοτσέ να μην μπορεί από κοντά -με ψαλιδάκι- να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αποφύγει το γρήγορο τέμπο που θέλησαν να επιβάλουν οι γηπεδούχοι, παγώνοντας το παιχνίδι. Στην συνέχεια όμως ανέβασε στροφές (Καφές και Κάρλος βελτιώθηκαν) και πίεσε για το γκολ, το οποίο ήρθε στο 16′ από τον Λυμπερόπουλο, τέρμα που ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει μία ελαφρά υπεροχή, αλλά τόσο αυτός, όσο και ο δικέφαλος ήταν προσεκτικοί στις κινήσεις τους, αφού δεν ήθελαν να υποπέσουν σε κάποιο σοβαρό λάθος. Ο Κωστένογλου αναγκάστηκε να βάλει τον Γκούντγιονσεν στη θέση του Λεονάρντο που τραυματίστηκε (25′), με την ΑΕΚ να χάνει σε ταχύτητα. Το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες, με τον Παναθηναϊκό να χάνει στο 42′ μεγάλη ευκαιρία με τον τοτσέ.

Οι “πράσινοι” μπήκαν καλά στην επανάληψη, ενώ ο Κωστένογλου προχώρησε σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή, βάζοντας τον Φούντα στη θέση του Μανωλά. Μία “υπηρεσιακή” αμυντική γραμμή. Τα… μετόπισθεν της Ένωσης αποσυντονίστηκαν, ο Φούντας δεν μπόρεσε να “μπει” στον αγώνα και η ΑΕΚ το πλήρωσε στο 62′ με το τέρμα του Τοτσέ. Οι “κιτρινόμαυροι” προσπάθησαν στην συνέχεια να ανακάμψουν, αλλά έμειναν στην προσπάθεια…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Καντέ, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σιμάο, Νίνης (72’ Καραγκούνης), Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον, Τοτσέ (72’ Μαυρίας)

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Λαγός, Μανωλάς (57’ λ.τ. Φούντας, 67’ Κλωναρίδης), Κοντοές, Γεωργέας, Μάκος, Βάργκας, Καφές, Κάρλος, Λεονάρντο (25’ λ.τ. Γκούντγιονσεν), Λυμπερόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας) 
ΒΟΗΘΟΙ: Γούκος (Ηπείρου), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Η βαθμολογία των πλέι-οφ 

Παναθηναϊκός 14 (5-4) 
ΑΕΚ 9 (7-5) 
Ατρόμητος 8 (6-6) 
ΠΑΟΚ 7 (3-6)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε