Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Του… έφτανε ένα ημίχρονο – Απόρθητο “κάστρο” για Παναιτωλικό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Παναιτωλικός νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και διατήρησε το αήττητη στην έδρα του (8ο εντός έδρας “τρίποντο”). “Πάλεψαν” στο δεύτερο μέρος για τον βαθμό οι φιλοξενούμενοι – Αποβλήθηκε στο 87′ ο Μπικέι

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και οι επιθετικές του προσπάθειες… μύριζαν γκολ. Στην πρώτη τους φάση στα καρέ του Απόλλωνα, οι Αγρινιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Μπόγιοβιτς (7′). Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” έδειξε πρόβλημα στον χώρο του κέντρου, τόσο στην ανάπτυξη της, όσο και αμυντικά. Στο 13′ οι γηπεδούχοι έφυγαν “σφαίρα” στον αιφνιδιασμό και ο Καμαρά και με εύστοχο πλασέ νίκησε στο τετ-α-τετ τον Τζόρβα για το 2-0.

Ο Παναιτωλικός διαχειρίστηκε με ευκολία την πρωτοπορία του, έχασε κι άλλες ευκαιρίρε, ενώ η μοναδική αξιόλογη στιγμή των φιλοξενούμενων ήρθε στο 21′, με το σουτ του Κόρμπου να διώχνεται σε κόρνερ από τον Ράφαελ

Ο Απόλλων μπήκε βελτιωμένος στην επανάληψη και κατάφερε να δώσει ενδιαφέρον στο ματς, κάνοντας το 2-1 στο 55′ με τον Αμπρόουζ. Η συνέχεια είχε καλό ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δυο πολύ καλές στιγμές με τους Ντάλμπεργκ (η κεφαλιά του στο 61′ πέρασε μόλις άουτ) και Τσοκάνη (στο 72′ ο Ράφαελ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του). Στα τελευταία λεπτά οι Αγρινιώτες έμειναν και με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Μπικέι με δεύτερη κίτρινη κάρτα (87′), αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν την εντός έδρας νίκη. Στους 34 βαθμούς βρίσκονται πλέον τα “καναρίνια” -στο +12 από την επικίνδυνη ζώνη- ενώ η “Ελαφρά Ταξιαρχία” παραμένει οριακά πάνω από την τριάδα και στο +3 από τον Πλατανιά.

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Μπικέι, Γκάλο, Ανέν, Θεοδωρίδης (Παπουτσογιαννόπουλος 59′), Γοδόι, Σφακιανάκης, Μπακάκης (Νταλμά 72′), Καμαρά, Μπόγιοβιτς (Μπούντιμιρ 81′)

Απόλλων Σμύρνης (Λόρες): Τζόρβας, Κανακούδης, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Τσοκάνης, Παντελιάδης, Άλβαρες, Μίνγκας, Λουσέρο (Γκουέλα 77′), Αμπρόουζ (Μπάρκογλου 77′), Ντάλμπεργκ (Σόντερμπεργκ 85′)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε