Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Του έκανε… πλάκα, ΠΑΟ – ΟΣΦΠ 73-54

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στο συνονθύλευμα που παρουσίασε ο Παναγιώτης Γιαννάκης και έκανε το 1-0 στην σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ.

Το LIVE του αγώνα

Οι “πράσινοι” πήραν τα ηνία από την αρχή του παιχνιδιού και μετά το πρώτο δεκάλεπτο εκτόξευσαν σε διψήφιο αριθμό την διαφορά και δεν δυσκολεύτηκαν να την διατηρήσουν μέχρι το φινάλε. Μάλιστα, εάν δεν έκανε κάποιες αλλαγές στο τέλος ο Ομπράντοβιτς ίσως να “έσπαγε” το ιστορικό των 35 πόντων. Κορυφαίοι του αγώνα οι Φώτσης και Μπατίστ που σημείωσαν από 13 πόντους, ενώ με 10 τελείωσε το ματς ο Πέκοβιτς στα 18 λεπτά που χρειάστηκε να αγωνιστεί.

 
Στην αντίπερα όχθη, μία ομάδα χωρίς νεύρο που δεν έδειξε σε κανένα σημείο του ματς ότι το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος της στόχος. Το πρωτοφανές 0/23 τρίποντα, όπως και οι 8 ασίστ φανερώνουν την εικόνα των Πειραιωτών στο παρκέ του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Σοβαρές ευθύνες καταλογίζονται στον Παναγιώτη Γιαννάκη που στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς παρουσίασε μία ομάδα με… τραγική εικόνα και χωρίς σχέδιο αντίδρασης.
 
Μπορεί ακόμα τίποτα να μην έχει κριθεί όμως ο δεύτερος τελικός της Κυριακής στο ΣΕΦ, ξεκινάει με ισχυρό προβάδισμα του Παναθηναϊκού μετά την επιβλητική νίκη που πέτυχε στο πρώτο ματς.
 
Παναθηναϊκός (Ζ. Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Σπανούλης 7, Περπέρογλου 6, Μπατίστ 13, Φώτσης 13, Γιασικεβίτσιους 2, Νίκολας 5, Τσαρτσαρής 10, Διαμαντίδης 7, Πέκοβιτς 10, Καλάθης.

Ολυμπιακός (Π. Γιαννάκης): Παπαλουκάς 4, Πεν 2, Τσίλντρες 7, Βούσιτς 3, Μπουρούσης 9, Μπέβερλι, Κλέιζα 13, Μαυροκεφαλίδης, Τεόντοσιτς 10, Σχορτσανίτης 6. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε