Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Του ξαναέκανε… πλάκα – Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό και πέρασε στον τελικό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι ερυθρόλευκοι με την τρίτη ανατροπή σε μία εβδομάδα έριξαν οριστικά στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό και πήραν πανηγυρική πρόκριση στον τελικό της Α1 βόλεϊ των αντρών.

Το “έπος” των πιτσιρικάδων του Γιάννη Καλμαζίδη θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Δεν είναι το 6/6 στα φετινά ντέρμπι, δεν είναι το 9/9 αν υπολογίσουμε και τα περυσινά, είναι ο τρόπος που ήρθαν οι νίκες.

Ο Παναθηναϊκός, όπως και στα δύο ντέρμπι στο Ρέντη, προηγήθηκε με 2-0 αλλά μόλις ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αντεπίθεση, τα “φαντάσματα” επέστρεψαν πάνω από τη Γλυφάδα και η κατάληξη ήταν η ίδια με τις προηγούμενες.

Ο Γιάννης Λάιος και οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν παρά το ότι είχαν ξαναζήσει άλλες δύο φορές το σκηνικό.

Τζούριτς, Φράγκος έστησαν πάρτι πάνω στο φιλέ και οι αντίπαλοι απλά παρακολουθούσαν. Πριν το τελευταίο σετ αντιπροσωπεία οπαδών του Παναθηναϊκού πήγε στον πάγκο και ζήτησε από τους παίκτες τη νίκη, αλλά το αίτημα τους δεν εισακούστηκε.

Αυτή τη φορά πάντως στο τάι μπρέικ έγινε ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 14-12, οι “πράσινοι” ισοφάρισαν αλλά στο τέλος τα χαμόγελα ήταν “ερυθρόλευκα”.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή που πέρασε άνετα το εμπόδιο του ΠΑΟΚ. Ο γηριαός έχει το πλεόνεκτημα έδρας.

Τα σετ:
25-18, 25-20, 17-25, 19-25, 14-16.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε