Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τούμπα τα πλέι-οφ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η Καβάλα νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για πρώτη φορά στην ιστορία της, με 2-0, και απειλεί μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου να αφήσουν εκτός πλέι-οφ κάποιον από τους “δικέφαλους”. Νικουλάε και Αμπμτούν τα γκολ. Δείτε το βίντεο.
 
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς, πήραν τον έλεγχο στην μεσαία γραμμή και απείλησαν με τον Σαλπιγγίδη στο 4΄και το 21΄, ενώ ο Μουσλίμοβιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκαλίνοβιτς στο τετ α τετ στο 25΄. Κι ενώ το γκολ φαινόταν θέμα χρόνου για τον ΠΑΟΚ το πέτυχε η Καβάλα. Ο Νικουλάε με ατομική προσπάθεια νίκησε την άμυνα του “δικεφάλου” και τον Κρέσιτς για το 0-1.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε πιο ψηλά την άμυνα του και η εικόνα του αγώνα άλλαξε με την Καβάλα να εκμεταλλεύεται εξαιρετικά τους κενούς χώρους. Στο 60ο λεπτό ο Ρίος με δεξί σουτ έκανε το 0-2, ενώ στο 67΄ο Ονουάτσι, στο 71΄ο Νικουλάε και στο 76΄ξανά ο Ονουάτσι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα των “Αργοναυτών”.
 
Οι παίκτες του Χένρικ Κάσπερτσακ πανηγύρισαν στο φινάλε μία ιστορική νίκη καθώς ήταν η πρώτη μετά από 18 ήττες και μία ισοπαλία με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, ενώ έβαλαν “φωτιά” στη μάχη των πλέι-οφ. Η Καβάλα έπιασε στην 4η θέση τον Ολυμπιακό Βόλου με 35 βαθμούς με την τρίτη ΑΕΚ να έχει 37 και τον έκτο ΠΑΟΚ 34 με ένα ματς, όμως, λιγότερο.

 

 
ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Γκαρσία, Ελ Ζαρ (46′ Ίβιτς), Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ (65′ Λίνο), Τσουκαλάς (65′ Αθανασιάδης), Έττο

Καβάλα (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Πέρτζελ, Ρίος, Νικουλάε, Καρντόσο (30′ Ντικρόκ), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Ντιε, Ονουάτσι (91′ Σιόντης), Αμπντούν

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε