Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τούμπα το πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ – ΠΑΟ 2-1

Η εκπληκτική ατμόσφαιρα στην Τούμπα βοήθησε τον ΠΑΟΚ να πάρει το ντέρμπι
Η εκπληκτική ατμόσφαιρα στην Τούμπα βοήθησε τον ΠΑΟΚ να πάρει το ντέρμπι, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ένα εκπληκτικό ματς από το 60′ και μετά, έφερε τον ΠΑΟΚ σε απόσταση βολής από τον Παναθηναϊκό και έβαλε φωτιά στη μάχη του τίτλου. Δείτε το βίντεο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά απέδειξε ότι φέτος είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Κέρδισε 2-1 τον Παναθηναϊκό και πλέον θέτει σοβαρότατη υποψηφιότητα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν από τη γρήγορη ισοφάριση του Σισέ και με το γκολ του Μουσλίμοβιτς έφτασαν στο θρίαμβο.

Σάντος: Κερδίσαμε δίκαια

Ο Παναθηναϊκός έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά την επική ανατροπή κόντρα στην Ρόμα, μπήκε πιο δυνατά στο ματς. Αν και οι πράσινοι δεν είχαν την κατοχή της μπάλας, εντούτοις ήταν αυτοί που απειλούσαν.

Κατσουράνης: Χάσαμε λόγω έλλειψης καθαρού μυαλού

Το άρθρο του Γιώργου Χελάκη για το ματς της Τούμπας

Στο 25΄ο Καραγκούνης στάθηκε άτυχος αφού το εκπληκτικό σουτ – φάουλ που επιχείρησε σταμάτησε στην εσωτερική πλευρά του δοκαριού.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Βύντρα 11 λεπτά αργότερα όταν από το σημείο του πέναλτι αστόχησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε. Ο ΠΑΟΚ ευτύχισε να προηγηθεί με ένα μαγικό γκολ του Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός εκτέλεσε φάουλ από πολύ πλάγια, έστειλε την μπάλα στην άλλη γωνία και ο Τζόρβας απλά τη μάζεψε από τα δίχτυα του.


ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν άντεξε, ξέσπασε μετά το γκολ λόγω του πρόσφατου θανάτου της μητέρας του. 


ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Γκαρσία: Το γκολ το έβαλε η μητέρα μου

Η Τούμπα φλεγόταν, όμως ο ψυχρός εκτελεστής Τζιμπρίλ Σισέ δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Με όμορφη κίνηση βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής, εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Σαλπιγγίδη και στο 64′ ισοφάρισε.

Όλοι περίμεναν ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσαν να αντιδράσουν, όμως ο Μουσλίμοβιτς έσπευσε να τους διαψεύσει. Έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ στο 68′ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.


ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός άργησε να συνέλθει και αυτό βοήθησε τον ΠΑΟΚ. Στο 81′ πάντως οι πράσινοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν όταν ο Νίνης από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από την εστία του Χαλκιά. 

Πλέον ο ΠΑΟΚ πλησίασε στους δύο βαθμούς τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται στη δεύτερη θέση μαζί με τον Ολυμπιακό ο οποίος έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου παρά την ισοπαλία στην Κρήτη

Η εξέλιξη του αγώνα

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γκαρσία, Εντίνιο (53′ Μουσλίμοβιτς), Σορλέν (88′ Κριστιάνο), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια (90′ Τσιρίλο), Ίβιτς, Σνάουτσνερ.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Σισέ, Λέτο (79′ Νίνης), Σαλπιγγίδης, Σιμάο, Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης (71′ Χριστοδουλόπουλος), Σπυρόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε