Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τους… έβαλε γκάζια για τα ξενύχτια!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τα… έχωσε για άλλη μια μέρα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αφού έφτασαν στα αυτιά του πως … νυχτοπερπατούν!
Ο προπονητής του τριφυλλιού άκουσε για βραδινά… τερτίπια των παικτών του και τους έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, για μία ακόμη φορά, μιας και έρχονται τα πλέι-οφ.
 
“Μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος για μας. Μετά το παιχνίδι στο Βόλο ξεκινούν τα πλέι οφ και έχουμε πει πως έχουμε την υποχρέωση να βγάλουμε την ομάδα στο Τσαμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει, λοιπόν, να είστε πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ”, τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός προς τους παίκτες των “πρασίνων”.
 
Στη συνέχεια ο Φερέιρα ανέφερε στους παίκτες του, πως είναι επαγγελματίες και όχι μικρά παιδιά, ενώ τους τόνισε πως αν δεν συμμορφωθούν, θα τιμωρηθούν: «Φυσικά πάνω από όλα πρέπει να τηρείτε τον εσωτερικό κανονισμό που υπάρχει στην ομάδα γιατί είστε επαγγελματίες. Όποιος δεν μπορεί ή, δεν συμμορφωθεί με αυτούς θα υπάρχει και ανάλογη τιμωρία. Δεν είστε μικρά παιδιά, όλοι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε