Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Τους “γκάζωσε” και τους… ξύπνησε ενόψει συνέχειας ο Φερέιρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τα είπε για αρκετή ώρα με τους παίκτες του, τους τόνισε τα λάθη τους και θέλησε να τους υπενθυμίσει ότι η χρονιά δεν έχει τελειώσει.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα είχε πολλά να πει στους παίκτες του μετά τη, διαφαινόμενη, απώλεια του τίτλου. Ο Πορτογάλος στάθηκε στην εικόνα τους στα τελευταία ματς ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και τη διαιτησία.

“Παλέψαμε για τον τίτλο αλλά στο κρίσιμο σημείο δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε. Δεν δείξαμε ότι θέλουμε πολύ αυτό το πρωτάθλημα. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά στα κρίσιμα σημεία υπάρχαν αποφάσεις από τους διαιτητές που μας κόστισαν και μας στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο αλλά και άλλοι παράγοντες.

Δεν ήμασταν ομάδα στα τελευταία παιχνίδια, δεν ξέρω τι άλλαξε. Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από τα προβλήματα του συλλόγου. Έπρεπε να δείξετε τον τσαμπουκά σας και δεν το κάνατε. Χάσαμε το πρωτάθλημα αλλά η χρονιά δεν τελειώνει εδώ. Αυτό πρέπει να το έχετε καλά μέσα στο μυαλό σας και να μην το ξεχνάτε ούτε στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και από την στιγμή που δεν μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο οφείλουμε να δώσουμε μάχη για την δεύτερη θέση. Ήμουν εδώ και πέρυσι, όπως και οι περισσότεροι από εσάς, και θυμάστε τι έγινε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Δεν επιτρέπεται να υπάρξει ξανά η ίδια εικόνα. Δεν επιτρέπεται να παρατήσουμε το πρωτάθλημα και να δείξουμε αδιαφορία. Οφείλετε, πρώτα από όλα για τον εαυτό σας και φυσικά για την ομάδα, να παλέψετε μέχρι το τέλος και να δείξετε ποιοι είστε.”

Δεν παίρνουν πίσω τα χρήματα οι Βγενόπουλος και Πολέμης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε