Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Τους σεβόμαστε, δεν τους φοβόμαστε”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Μάκης Χάβος υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ έχει στόχο τη νίκη στον αγώνα της Πέμπτης με την Βιγιαρέαλ στην Τούμπα, ενώ χαρακτήρισε καλό αποτέλεσμα και την ισοπαλία. Κοντρέρας: Θα τα δώσουμε όλα.
 

Είναι ένα κρίσιμο και πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Στον όμιλό μας όλα είναι ανοικτά και όλες οι ομάδες διεκδικούν την πρόκριση. Όλα τα αποτελέσματα είναι σημαντικά. Παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πάρουμε τη νίκη”, ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του “Δικεφάλου”, ο οποίος στην ανάλυσή του για την ισπανική ομάδα σημείωσε πως “στο επιθετικό κομμάτι έχει πλουραλισμό και δύο πολύ καλούς επιθετικούς. Τα πήγαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι στο κομμάτι της άμυνας, αλλά τώρα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι”.
 
 
Αν και ο Χάβος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, μίλησε για τη νοοτροπία που θα έχει ο ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι: “Στόχος μας είναι η νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Σεβόμαστε την Βιγιαρεάλ, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε. Η ισοπαλία δεν θα είναι καταστροφική, αλλά πάμε για τη νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας και η έδρα μας δίνει δύναμη. Η Βιγιαρεάλ δεν παίζει αμυντικά στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Ο ΠΑΟΚ πιστεύει στη νίκη”.

Προς το τέλος ο προπονητής του “δικεφάλου” ρωτήθηκε για πως αισθάνεται που ηγείται του τεχνικού επιτελείου. Ξεκαθάρισε πως “εγώ είμαι υποχρεωμένος να κάνω την δουλειά μου και να σκέφτομαι τρόπους για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Δεν ακούω κανένα σχόλιο. Είναι χαρά για εμένα που δουλεύω εδώ. Δεν αισθάνομαι πίεση γιατί κάνω σωστά τη δουλειά μου”.
 
Ο Πάμπλο Κοντρέρας ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ σημειώνοντας πως “σεβόμαστε την Βιγιαρεάλ, αλλά με τον κόσμο δίπλα μας θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε τρεις νίκες σε δέκα μέρες και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε αυτό το σερί. Είναι σημαντικό να μην δεχτούμε γκολ και να τα δώσουμε όλα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε