Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Bροχή 14 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τους σκότωσαν γιατί έβλεπαν Μουντιάλ!

Τους σκότωσαν γιατί έβλεπαν Μουντιάλ!
Την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο πλήρωσαν δύο Σομαλοί, ΦΩΤΟ REUTERS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.06.2010 | 19:54
Πρώτη δημοσίευση: 13.06.2010 | 19:44

Δύο Σομαλοί θέλησαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Αργεντινή - Νιγηρία, αν και η θρησκεία τους δεν το επιτρέπει. Στρατιωτική οργάνωση έκανε έφοδο στο σπίτι και τους εκτέλεσε...

Απίστευτο και όμως αληθινό 2 Σομαλοί πλήρωσαν την αγάπη τους για το βασιλιά των σπορ με τη ζωή τους. Η επιθυμία τους να δουν τον αγώνα της Αργεντινής με τη Νιγηρία έρχεται σε αντίθεση με τον ισλαμικό νόμο που ισχύει σε κάποιες περιοχές της Σομαλίας.

Στρατιωτική ισλαμική οργάνωση έκανε έφοδο και σκότωσε τους δύο άτυχους άντρες. Η κυβέρνηση είχε προειδοποιήσει πριν την έναρξη του Μουντιάλ ότι όποιος παραβιάσει το νόμο θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη!

Οι πολίτες ανέδρασαν άμεσα στο άκουσμα της τραγικής είδησης στέλνοντας επιστολή στην ισλαμική οργάνωση που ευθύνεται για το θάνατο των συνανθρώπων τους.

Ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί και το 2006 στο Παγκόσμιο κύπελλο της Γερμανίας. Το ποδόσφαιρο έχει ρίζες στους χριστιανικούς πολιτισμούς σύμφωνα με τους φανατικούς ισλαμιστές και γι΄αυτό απαγορεύεται...   Διαδώστε αυτό το άρθρο