Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τους κέρασε ο “Τόρο” – Διάψευση για Γιοβάνοβιτς και Οτσόα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ώρες χαλάρωσης πέρασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Τοροσίδη να τους κάνει το τραπέζι σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου. Διαψεύδουν οι “ερυθρόλευκοι” για Γιοβάνοβιτς και Οτσόα.
Την ευκαιρία να γευματίζουν μαζί είχαν την Πέμπτη είχαν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” απόλαυσαν μερικές στιγμές χαλάρωσης σε εστιατόριο του Κολωνακίου, λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα του Βόλου και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Το κλίμα μεταξύ των παικτών ήταν ευχάριστο, απόρροια και της βαθμολογικής θέσης, ενώ εντύπωση προκάλεσε το ντύσιμο του Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος ήταν ντυμένος στα… άσπρα από πάνω μέχρι κάτω.

 
Αυτός που πλήρωσε τον λογαριασμό ήταν ο Βασίλης Τοροσίδης που… χρωστούσε το κέρασμα από την ονομαστική του εορτή.
 
Από το τραπέζι δεν έλειψαν και οι ειδήσεις με την διοίκηση των Πειραιωτών να επιχειρεί να βάλει τέλος στην μεταγραφολογία.. Οι “ερυθρόλευκοι” τόνιζαν χαρακτηριστικά: “Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Οτσόα αλλά ούτε και με τον Γιοβάνοβιτς. Σε ότι αφορά τον Μεξικανό τερματοφύλακα, απλά ο παίκτης έχει προταθεί και τίποτε άλλο. Δεν έχουμε κάνει καμιά πρόταση, καμιά κουβέντα ούτε για τώρα αλλά ούτε και για το καλοκαίρι. Τα ίδια ισχύουν και για τον Γιοβάνοβιτς, ο Ολυμπιακός δεν εξέφρασε κανένα ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη, δεν έχει κάνει καμιά κουβέντα”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε