Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τράβηξε την Περόν(ε)η και έσκασε η βόμβα

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγύρισαν πρόωρα μία νίκη που δεν ήρθε ποτέ
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγύρισαν πρόωρα μία νίκη που δεν ήρθε ποτέ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Με 2 γκολ του Περόνε μέσα σε δύο λεπτά ο Ατόμητος πήρε τον βαθμό από την ΑΕΚ, η οποία πίστεψε στο 3-1 ότι το ματς τελείωσε. 

Απίστευτη ανατροπή για τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Αν και η ΑΕΚ βρέθηκε να προηγείται με 3-1 και όλοι πίστεψαν ότι θα έφτανε σε μία εύκολη νίκη, εντούτοις οι παίκτες του Γιώργου Δώνη είχαν διαφορετική άποψη και χάλασαν το πάρτι της Ένωσης.

Τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων φάνηκαν από την αρχή. Στο 9ο μόλις λεπτό ο Νεμπεγλέρας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των παικτών της ΑΕΚ και άνοιξε το σκορ.

Άμεση η απάντηση για την Ένωση με τον Γκέντσογλου να σκοράρει για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν.

Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο γκολ 10 λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου. Ο Μπρίτο σούταρε η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αραούχο πρόλαβε τον Αναστασάκο.

Η ΑΕΚ αφού γλίτωσε στο 35′, πήρε προβάδισμα στο σκορ στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου μέρους. Ο Σκόκο με όμορφο αριστερό σουτ έστειλε την ομάδα του προηγούμενη στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους. Ο Σκόκο από εκτελεστής έγινε δημιουργός, πασάροντας στον Μπλάνκο που σκόραρε για τέταρτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα.

Όλοι πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε. Το ίδιο συνέβη και με τους παίκτες της ΑΕΚ. Ο Ατρόμητος όμως δεν τα παράτησε.   

Στο 69′ ο Αναστασάκος κέρδισε πέναλτι από τον Μαϊστόροβιτς και ο Περόνε ευστόχησε μειώνοντας σε 3-2.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι ήρθε το δεύτερο προσωπικό γκολ του Περόνε με κεφαλιά που πάγωσε για τα καλά το ΟΑΚΑ.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα και η ΑΕΚ υποχρεώθηκε στην πρώτη εντός έδρας ισοπαλία.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Άλβες (87′ Ταχτσίδης), Καράμπελας (85′ Λαγός), Μάκος, Γκέντσογλου (75′ Λεονάρντο), Μαντούκα, Σκόκο, Τζεμπούρ, Μπλάνκο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Μπλένχιο, Αποστολόπουλος, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Σκόνδρας, Σαρμιέντο, Μπρίτο (59′ Τάτος), Φαβάλι (89′ Καλατζής), Περόνε (79′ Σφακιανάκης), Αναστασάκος  

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε