Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τραυματισμών συνέχεια – Εκτός ξανά Φέισα και Γέστε

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Τουλάχιστον ένα μήνα θα μείνει εκτός δράσης ο Φέισα που υπέστη μερική ρήξη μηνίσκου, ενώ στην Τρίπολη δεν θα ταξιδέψει ούτε ο Γέστε που αποχώρησε από την προπόνηση αλλά ούτε ο Ιμπαγάσα που πονάει ακόμα.

Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζονται στον Ολυμπιακό με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να χάνει τον ένα παίκτη μετά τον άλλον. Ο Λιούμπομιρ Φέισα εκεί που ετοιμαζόταν να επιστρέψει τραυματίστηκε ξανά και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε μερική ρήξη μηνίσκου στο δεξιό γόνατο. Αυτό σημαίνει πως θα λείψει τουλάχιστον για έναν μήνα.
 
Όπως είναι λογικό ο Σέρβος αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και ο Φραν Γέστε που ένιωσε ενοχλήσεις το Σάββατο και θα υποβληθεί και αυτός σε εξετάσεις. Όλα αυτά που στα πιτς παραμένουν οι Μακούν και Ορμπάιθ, ο πρώτος για δύο μήνες ακόμα και ο δεύτερος για δύο εβδομάδες.
 
Έτσι μοναδικός διαθέσιμος μέσος ενόψει του κυριακάτικού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης μένει ο Μοντέστο, ο οποίος θα έχει δίπλα του τον Μανιάτη.
 
Αναλυτικά, η αποστολή: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε