Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τραυματίστηκε ο Φωτάκης – “Μέσα” Γκαρσία και Ίβιτς

ΦΩΤΟ EUΡΟΚΙΝΙSSI
Ο μέσος του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου και εκφράζονται φόβοι για μηνίσκο. Ο παίκτης του “δικέφαλου του Βορρά” θα επανεξεταστεί την Δευτέρα. Πάμπλο Γκαρσία και Βλάνταν Ίβιτς πήραν μέρος στις ασκήσεις με μπάλα.
 
Ο Γιώργος Φωτάκης “γύρισε” το πόδι του σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Γκαρσία και η επιθυμία του ιατρικού τιμ της ομάδας είναι να εξεταστεί άμεσα για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί. Το θέμα είναι πως το τοπικό νοσοκομείο δεν λειτουργεί σήμερα Σάββατο.
 
Oι γιατροί της ομάδας έχουν εκφράσει την ανησυχία τους πως υπάρχει πρόβλημα στον μηνίσκο αλλά περισσότερα συμπεράσματα θα είναι σε θέση να βγάλουν τις επόμενες ώρες έχοντας στα χέρια τους και τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
 
Πάντως, ο Λάζλο Μπόλονι είχε και ευχάριστα νέα, αφού είδε τους Πάμπλο Γκαρσία και Βλάνταν Ίβιτς να παίρνουν μέρος στις ασκήσεις με μπάλα.
 
Κατά τα άλλα, το απόγευμα η ομάδα έχει ρεπό και το πρωί της Κυριακής θα ταξιδέψει για το Ντίσελντορφ όπου το βράδυ θα δώσει το τελευταίο φιλικό του βασικού σταδίου της προετοιμασίας με αντίπαλο την Ούπεν.
 
Ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στην Ελλάδα την ερχόμενη Δευτέρα όμως οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με στόχο να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται για τα ευρωπαϊκά ματς με Βαλερένγκα ή Μίκα στις 28 Ιουλίου και στις 4 Αυγούστου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε