Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τραυματίστηκε ο Λαζάρ – “Τελειώνει” του Λεονάρντο στον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ REUTERS
Ο μέσος των Θεσσαλονικέων τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρουμανίας με τη Γαλλία, για την προκριματική φάση του Euro 2012. Στην… τελική της ευθεία η μεταγραφή του Λεονάρντο στον “δικέφαλο του Βορρά”.
Ο μέσος του ΠΑΟΚ ξεκίνησε βασικός στο συγκεκριμένο ματς, αλλά αποχώρησε τραυματίας στο 44′, χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή να υπάρχουν νεότερα για την σοβαρότητα της κατάστασής του.
 
Ο Λαζάρ αναμένεται να υποβληθεί την Τετάρτη σε εξετάσεις προκειμένου να εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί, προκειμένου ο Λάζλο Μπόλονι να γνωρίζει εάν μπορεί να τον υπολογίζει ή όχι για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
 
Τα ίδια ισχύουν και για τον Φωτάκη, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στη 18άδα, για τους αγώνες της Εθνικής με το Ισραήλ και τη Λετονία.
 
Όσον αφορά το θέμα του Λεονάρντο, σήμερα (ή το αργότερο αύριο) αναμένεται να κλείσει θετικά η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο Λάζλο Μπόλονι έδωσε την έγκρισή του για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου μπακ και σύντομα οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.
 
Ο Λεονάρντο αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με 5.000 ευρώ το μήνα. Αν όλα κυλήσουν ομαλά (έχει επιβεβαιωθεί και από την ΕΠΟ ότι είναι ελεύθερος), ο ΠΑΟΚ φέρνει τον παίκτη άμεσα στη Θεσσαλονίκη και ολοκληρώνει τη συμφωνία.
 
Ο Βραζιλιάνος θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ αρχικά για ένα χρόνο με τον όρο ότι το συμβόλαιο μπορεί να διακοπεί και στο πρώτο εξάμηνο, αφού είναι φανερό ότι στον ΠΑΟΚ θέλουν να δοκιμάσουν τον παίκτη και να διαπιστώσουν κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει μετά τον τραυματισμό του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε