Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τρεις από τους συλληφθέντες κατηγορούνται για κακούργημα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

23 άτομα συνελλήφθησαν για τα θλιβερά επεισόδια του ΟΑΚΑ και στα 3 ασκήθηκε ποινική δίωξη για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.

17 ακόμη θα πάνε σε δίκη για πλημμέλημα ενώ οι 3 παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα ανηλίκων. Οι σοβαρότερες πάντως κατηγορίες έχουν ασκηθεί σε τρία άτομα.

Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες της κατοχής εκρηκτικών υλών, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της διατάραξης κοινής ειρήνης από δράστη που έχει καλυμμένο το πρόσωπο.

Στο αυτόφωρο προκειμένου να δικαστούν για τα πλημμελήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού, παραπέμφθηκαν οι υπόλοιποι 17, ενώ άλλοι τρεις ανήλικοι παραπέμφθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα ανηλίκων.

Η Ελλάδα της ντροπής – Κατόπιν… εορτής η αντίδραση της Πολιτείας – Σκέφτονται αναβολή της επόμενης αγωνιστικής μετά τα αίσχη στο ΟΑΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Όποιος ήθελε έμπαινε και όποιος ήθελε έβγαινε χωρίς εισιτήριο στο ΟΑΚΑ – Να πως στήθηκε το σκηνικό της βίας!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε