Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρεις για μία θέση στον…ήλιο – Τα σενάρια της παραμονής

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Κέρκυρα, Εργοτέλης και Παναιτωλικός θα δώσουν και την τελευταία αγωνιστική τη μάχη για να μείνουν στην κατηγορία. Σε θέση ισχύος οι Φαίακες. Δεν αποκλείεται και το μπαράζ.
 
Η ήττα του Εργοτέλη από τον Λεβαδειακό, έδωσε τη δυνατότητα στην Κέρκυρα που θριάμβευσε με 4-1 του ΟΦΗ να κρατάει την τύχη στα χέρια της την τελευταία αγωνιστική. Ο Παναιτωλικός μετά το εκπληκτικό 5-1 επί του Άρη έχει ακόμη ελπίδες για να μείνει στην κατηγορία.
 
Η Κέρκυρα είναι στην πιο εύκολη θέση. Με νίκη κόντρα στον αδιάφορο Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης εξασφαλίζει την παραμονή της και στέλνει στη Football League, τον Εργοτέλη και τον Παναιτωλικό. Σε περίπτωση ισοπαλίας και νίκης του Εργοτέλη οι δύο ομάδες θα δώσουν αγώνα μπαράζ, ενώ ο Παναιτωλικός θα ακολουθήσει τη Δόξα Δράμας.
 
Αν ηττηθεί η Κέρκυρα τότε ελπίδες παραμονής έχουν και οι άλλοι δύο. Ο Εργοτέλης με νίκη στο ματς κόντρα στην αδιάφορη Ξάνθη στα Πηγάδια, θα μείνει στην κατηγορία, ενώ αν δεν καταφέρει να νικήσει τότε έχει την ευκαιρία του ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες χρειάζονται ήττα και των δύο άλλων και δική τους νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ο οποίος θέλει να πάει με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα πλέι οφ.
Η βαθμολογία των τριών
 
13. Κέρκυρα 31
14. Εργοτέλης 29
15. Παναιτωλικός 28
Τα παιχνίδια τους την τελευταία αγωνιστική
Άρης – Κέρκυρα
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
Ξάνθη – Εργοτέλης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε