Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τρεις παίκτες επιπέδου ΑΕΚ ζήτησε ο Χιμένεθ

Για περίπου 2,5 ώρες Αδαμίδης, Γκρέταρσον, Δημητριάδης και Χιμένεθ τα είπαν μετά την τραγική εμφάνιση της Ένωσης στην Καβάλα. Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε την παραμονή των Μπλάνκο, Σκόκο, Τζιμπούρ αλλά και σημαντική ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση και γι’ αυτό οι άνθρωποι που κρατούν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους συναντήθηκαν ώστε να μπορέσουν να λύσουν τα προβλήματα.

Επί 2,5 ώρες Σταύρος Αδαμίδης, Μανόλο Χιμένεθ, Βασίλης Δημητριάδης, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Αρνααρ Γκρέταρσον και Τόνι Σαβέφσκι συζήτησαν για την εμφάνιση στο Ανθή Καραγιάννη αλλά και για το μέλλον της ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε την παραμονή των Σκόκο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ αλλά τόνισε ότι αυτό δεν φτάνει. Για να μπορέσει η ΑΕΚ να γίνει ανταγωνιστική χρειάζεται τρεις ακόμη παίκτες επιπέδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt ο Χιμένεθ επιθυμεί την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, ενός δεξιού μπακ και ενός μέσου.

Ο Σταύρος Αδαμίδης που δεν έκρυψε την ενόχληση του για την αγωνιστική “κατηφόρα” είναι πιθανό να επισκεφτεί την Τρίτη τους παίκτες στα Σπάτα για να τους πει τα παράπονα του αλλά και να τονίσει την κρισιμότητα του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε