Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τρέλα! Η Παρί δίνει ποσό μαμούθ για τον Ρονάλντο

Τρέλα! Η Παρί δίνει ποσό μαμούθ για τον Ρονάλντο

Τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς! Η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει 200.000.000 ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δίνει στον ίδιο λευκή επιταγή για να συμπληρώσει μόνος του τις προσωπικές του αποδοχές!

Η είδηση δεν δημσιεύεται από κάποιον αμφιβόλης εγκυρότητας ιστοτοπο, αλλά από τη Marca. Η ισπανική εφημερίδα θεωρείται αν μη τι άλλο αξιόπιστη, συνεπώς η πληροφόρησή της σίγουρα ανταποκρίνεται ως ένα βαθμό στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, μετά το τέλος του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών ο Ρονάλντο θα μιλήσει με τον Φλορεντίνο Πέρεθ εξετάζοντας κυρίως τη συγκεκριμένη πρόταση. Οι Παριζιάνοι έχουν διαμηνύσει στον Πορτογάλο σούπερ σταρ ότι «τα χρήματα δεν είναι θέμα» όσον αφορά το συμβόλαιο που θα υπογράψει εφόσον ενταχθεί στην ομάδα τους. Παράλληλα, ακόμα και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να πει «όχι» σε 200εκ. ευρώ.

Ολα αυτά βέβαια εντάσσονται στο πλαίσιο της γενικότερης «τρέλας» που επικρατεί εδώ και μία εβδομάδα, από τότε δηλαδή που ο CR7 εξέφρασε την επιθυμία να φύγει από την Ισπανία, μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία ενεπλάκη. Αν τα ποσά αυτά ανταποκρίνοντα στην πραγματικότητα ή αν είναι αποτέλεσμα παρασκηνιακών επαφών του διαβόητου μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Παρί δεν έχει διαψεύσει το δημοσίευμα της Marca…

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε