Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Τρελό… ξύλο στο Σερβία-Αγγλία U21! (VIDEO)

Τρελό… ξύλο στο Σερβία-Αγγλία U21! (VIDEO)

Σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση της Σερβίας με την Αγγλία για τα προκριματικά του Εuro U21, όπου εκτός από ξύλο, υπήρξε και ρατσιστική επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων.

Οι παίκτες και τα στελέχη των Ελπίδων της Αγγλίας δέχτηκαν επίθεση από Σέρβους οπαδούς αλλά και ρατσιστικές ύβρεις μετά τη νίκη τους με 1-0, που σφράγισε την πρόκριση των “λιονταριών” στο Euro 2013.

Η ένταση στο ματς είχε αρχίσει από νωρίς, με τους φίλους των “πλάβι” να κάνουν ρατσιστικούς ήχους κάθε φορά που κάποιος μαύρος παίκτης των φιλοξενουμένων, όπως ο Ντάνι Ρόουζ, έπαιρνε την μπάλα.

To παιχνίδι στο Κρούσεβατς έγινε… ροντέο, με τους Άγγλους παίκτες να δέχονται “βροχή” από αντικείμενα στο γκολ του Κόνορ Ουίκαμ στο 94′. Τα επεισόδια κλιμακώθηκαν όταν Σέρβοι παίκτες και οπαδοί επιτέθηκαν στους Αγγλους, ενώ ο Ντάνι Ρόουζ είδε κόκκινη κάρτα γιατί κλώτσησε τη μπάλα στις εξέδρες μετά την λήξη του αγώνα!

Οι σκηνές απείρου κάλους συνεχίστηκαν, αφού ο πάγκος της Αγγλίας άρχισε να χτυπάει οπαδούς και αντιπάλους, στην προσπάθεια να προστατέψει τους παίκτες της ομάδας που δέχονταν επίθεση.

“Νομίζω ότι σημειώθηκαν 1-2 ρατσιστικά περιστατικά, τα οποία αναφέραμε στην UEFA. Ήταν πολύ λυπηρό, αλλά είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα και επιτελείο. Γίνονται πολλά στην πατρίδα μας όσον αφορά τον εξοστρακισμό του ρατσισμού. Είναι κρίμα που αυτά σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά του επαναληπτικού. Θα αφήσουμε τις αρχές να ασχοληθούν”, σημείωσε ο τεχνικός της Αγγλίας, Στούαρτ Πρις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε