Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Τρέμουν” το ΟΑΚΑ – Στον…αέρα ο τελικός του Κυπέλλου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η αστυνομία φοβάται για επεισόδια μέσα και έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο και ζητάει ο τελικός του κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο να γίνει σε άλλο γήπεδο.

Το προηγούμενο των δύο τελευταίων τελικών (ειδικά του περσινού) αλλά και όσα έγιναν πριν λίγο καιρό στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό έχουν οδηγήσει την αστυνομία στο συμπέρασμα πως στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν μπορεί να εγγυηθεί η ομαλή διεξαγωγή ενός τόσο μεγάλου αγώνα.

Επιπλέον, η αστυνομία τονίζει το γεγονός ότι μπορεί να μην υπάρχει ιδιαίτερη έχθρα μεταξύ των φιλάθλων του Ατρόμητου και του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν μπορεί να ελέγξει την πιθανότητα παρείσφρυσης οπαδών άλλων ομάδων μαζί με εκείνους των Περιστεριωτών για να βρεθούν αντιμέτωποι με εκείνους του Ολυμπιακού.

Τέλος, από την αστυνομία επισημαίνεται πως στο αχανές ΟΑΚΑ μπορεί εύκολα να μπουν οπαδοί χωρίς εισιτήριο και να δημιουργήσουν επεισόδια, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προκληθούν συγκρούσεις οπαδών άλλων ομάδων με ερυθρόλευκους οπαδούς είτε μέσα είτε στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου.

Υπενθυμίζουμε πως αντίστοιχους φόβους έχουν εκφράσει και από τον Ολυμπιακό, πριν από μερικές ημέρες, σκεπτόμενοι πως σε μια τέτοια περίπτωση καλό θα ήταν ο τελικός να διεξαχθεί κάπου αλλού, σε ένα γήπεδο που μπορεί να ελεγχθεί καλύτερα.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ επιθυμεί για εισπρακτικούς λόγους το ματς να γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο, ωστόσο για την ώρα ο τελικός είναι στον “αέρα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε