Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρέχουν να προλάβουν τη Μονπελιέ Σιόβας-“Φέτφα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού ανέβασαν ρυθμό στο ατομικό τους πρόγραμμα την Κυριακή και αύξησαν τις πιθανότητες του να προλάβουν το ματς της Τετάρτης με τη Μονπελιέ στη Γαλλία. Έτοιμος ο Παπάζογλου.

Η εμφάνιση και η νίκη με 4-0 επί της Ξάνθης άφησε πολλά χαμόγελα στους Πειραιώτες, ωστόσο το μυαλό όλων έχει ήδη στραφεί στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Μονπελιέ στη Γαλλία για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είδε τα ευχάριστα νέα να συνεχίζονται την Κυριακή, αφού ο Τάσος Παπάζογλου ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

Παράλληλα αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση της Τετάρτης κάνουν οι Δημήτρης Σιόβας και Γιάννης Φετφατζίδης. Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν έντονο ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους θα κριθεί την Δευτέρα.

Όσοι ποδοσφαιριστές δεν έπαιξαν κόντρα στην Ξάνθη, δούλεψαν επάνω στην τεχνική και τον έλεγχο της μπάλας, την κατοχή και το πρέσινγκ, ενώ έπαιξαν και δίτερμα. Στις προπονήσεις της ομάδας ενσωματώθηκε και ο Πίνο, ο οποίος σήμερα έκανε ατομικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε