Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τρία και λίγα Ολα-ήταν – Η Βέροια διέσυρε τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολαϊτάν θύμιζε… Μέσι για την άμυνα του Παναθηναϊκού, οι “πράσινοι” ήταν τραγικοί στην Βέροια, ηττήθηκαν με το “βαρύ” 3-0 και αποχαιρέτησαν το 2012 με εφιαλτικό τρόπο. Πολλά αμυντικά λάθη για το “τριφύλλι” που γλύτωσε από περισσότερα τέρματα χάρις τον Καρνέζη – Δύο γκολ από τον Ιωάννου

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ρότσα: Αναλαμβάνω την ευθύνη για την εφιαλτική βραδιά

Μία εβδομάδα μετά το 2-2 στο ντέρμπι των “αιωνίων”η “βασίλισσα του Βορρά” βρήκε σε κάκιστη μέρα τον Παναθηναϊκό και τον διέλυσε με 3-0. Η ομάδα του Ρότσα δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να κρατήσει την μπάλα, δεχόταν πολύ εύκολα φάσεις, έκανε πολλά αμυντικά λάθη και έτσι το σκορ είναι απόλυτα δικαιολογημένο.

Στον αντίποδα, η Βέροια ήταν καταπληκτική, αφού είδαμε πάθος φαντασία και πολλούς συνδυασμούς από τους παίκτες της. Η Βέροια σκαρφάλωσε έτσι στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε 9ος μετά από 15 αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ημίχρονο, με τους “πράσινους”να μην θυμίζουν σε κανένα σημείο την εικόνα που είχαν κόντρα στον Ολυμπιακό. Η “βασίλισσα του Βορρά” είχε την κατοχή της μπάλας και κέρδιζε συνεχώς μέτρα προς την περιοχή του Καρνέζη, κυρίως με τις προσπάθειες του Ολαϊτάν.

Το “τριφύλλι” δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο, υπέπεσε σε αρκετά λάθη από την πίεση που του ασκήθηκε στα 3/4 του γηπέδου και δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι του. Η υπεροχή των γηπεδούχων πήρε… σάρκα και οστά στο 14′, με το τέρμα του Ιωάννου (μετά από όμορφη προσπάθεια του Ολαϊτάν).

Η κάκιστη εικόνα των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, κάτι που το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Βέροια και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-0, με το δεύτερο τέρμα του Ηλία Ιωάννου στο ματς (44′).

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είναι τραγικός και στην επανάληψη, τα λάθη στον χώρο του κέντρου και στην άμυνα δεν περιορίστηκαν και ο Καρνέζης έκανε ό,τι μπορούσε για να σταματήσει τους Ολαϊτάν (49′) και Γκιγιέρμο (23′). Οι “πράσινοι” έδειχναν ανίκανοι να σταματήσουν τους επιθετικούς της “βασίλισσας του Βορρά”, η άμυνα των φιλοξενούμενων βρισκόταν σε… τρικυμία και έτσι το 3-0 με τον Μπαρκάν (55′) ήρθε φυσιολογικά.

Η κάθε φάση… μύριζε γκολ, κάτι που ανάγκασε τον Ρότσα να περάσει τον Σο στην θέση του Χριστοδουλόπουλου. Η Βέροια έριξε στην συνέχεια τον ρυθμό της κι έτι ο Παναθηναϊκός μπόρεσε και έφτασε σε δύο καλές ευκαιρίες του (όλες κι όλες ήταν τρεις) μετά το 70′. Η εικόνα του Παναθηναϊκού και το… βαρύ 3-0 έκανε τους οπαδούς του “τριφυλλιού” να προσπαθήσουν λίγο πριν τη λήξη να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και τον διαιτητή να το λήγει… άρον άρον.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Γεωργίαδης, Καλί, Ορέστες, Αμαραντίδης, Γεωργέας, Καφές, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Μπαργκάν, Ιωάννου (87’ Κόστλι). 

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Μπάρμπας, Παυλίδης, Καλτσάς, Σναόυτσνερ, Μπελλόν 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
: Καρνέζης, Μαρίνος, Σπυρόπουλος (83’ Μπαρμπαρούσης), Βελάσκες, Βύντρα, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρίας (71’ Χουχούμης), Χριστοδουλόπουλος (59’ Σο), Τοτσέ. 

Στον πάγκο: Καπίνο, Φορναρόλι, Πετρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε