Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τρία παιδιά Βολιώτικα έφεραν τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Νέμεθ, Μπρέσκα και Τομάς πέτυχαν από ένα τέρμα και οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην άνετη νίκη με 3-0 επί του Πανσερραϊκού. Οι Βολιώτες ανέβηκαν προσωρινά στην τρίτη θέση και κάνουν όνειρα Ευρώπης.
Ο Ολυμπιακός είχε μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς και το έδειξε από την αρχή του ματς χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Τελικά το γκολ δεν άργησε να έρθει. Ο Κρίστιαν Νέμεθ στην πρώτη του εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Φερνάντες,
 
Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στο 25′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπέλιτς σταμάτησε στο δοκάρι του Γιακούποβιτς.
 
Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν σπασμωδική και αυτό αποδείχθηκε στο 42′ όταν ο Μάριο Μπρέσκα με το έβδομο φετινό του τέρμα διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού.
 
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, ο Κατσαβάκης ξεκούρασε παίκτες αλλά ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι αυτός που είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς. Αφού έφτασε αρκετές φορές κοντά στο τρίτο τέρμα τελικά το πέτυχε στο 85′ με το κοντινό πλασέ του Τομάς.
 
Οι Βολιώτες έφτασαν στους 38 βαθμούς και στη χειρότερη περίπτωση θα βρεθούν μία θέση πιο κάτω με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής. Ο Πανσερραϊκός έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν στην Football League.

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Καπετάνος, Μπρέσκα, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Μαρτίν, Ρόκας (68′ Ακόστα), Ζέλεσι, Νέμεθ (79′ Μπερτόλντι), Σολάκης (54′ Τομάς).

 
Πανσερραϊκός: Φερνάντες, Μπέλιτς, Κις (75′ Κοντός), Νταλέ, Παπάζογλου, Πάρκερ, Ανάκογλου, Τριανταφύλλου, Σίντιτς (86′ Γιαννόπουλος), Κέρλα, Κάστρο (46′ Ντιόγκο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε