Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τριάρα της Λίβερπουλ στην Μπάγερν

Τριάρα της Λίβερπουλ στην Μπάγερν

Μετά την Μίλαν και την Ιντερ, ήταν η σειρά της Λίβερπουλ. Η Μπάγερν του Κάρλο Αντσελότι έχασε και από τους «κόκκινους», αυτή την φορά στην Allianz Arena στο Μόναχο, μπροστά στους φίλους της.

 Στον δεύτερο ημιτελικό του Audi Cup, η Μπάγερν έχασε 3-0 από την ομάδα του Κλοπ (αήττητη ακόμα στα φιλικά) που πανηγύρισε με γκολ των Μανέ (6΄) και Σαλάχ (34?) στο πρώτο ημίχρονο και του Στάριτζ στο τέλος (87΄). Η Μπάγερν έχει δεχθεί εννέα γκολ χωρίς να σημειώσει κανένα στα δυνατά φιλικά, μόλις δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη στην Bundesliga και τέσσερις ημέρες πριν από το γερμανικό Σούπερ Κύπελλο με την Ντόρτμουντ.
Ο επιθετικός της Λίβερπουλ Ντάνιελ Στάριτζ, που έχει ταλαιπωρηθεί από σειρά τραυματισμών τα τρία τελευταία χρόνια, αντικαταστάθηκε με τραυματισμό στο μηρό, αμέσως το γκολ που πέτυχε.
«Ελπίζω ότι είναι μόνο ένας μικρός τραυματισμός και ότι μπορεί να παίξει ξανά σύντομα. Είναι κρίμα και ελπίζω ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής τη Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ. Η Λίβερπουλ ξεκινάει την διαδρομή της στην Premier League, στις 12 Αυγούστου κόντρα στην Γουότφορντ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε