Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τριήμερο φωτιά για ΠΑΟ

Η γκρίνια μετά την ήττα από την Καβάλα είναι ο χειρότερος σύμβουλος του ΠΑΟ
Η γκρίνια μετά την ήττα από την Καβάλα είναι ο χειρότερος σύμβουλος του ΠΑΟ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι μετασεισμοί από την ήττα της Κυριακής δεν λένε να κοπάσουν στον Παναθηναϊκό που καλείται μέσα σε τρεις ημέρες να δώσει δύο ματς που θα κρίνουν εν πολλοίς τη σεζόν.

Η επίσκεψη του Νίκου Πατέρα στην Παιανία και τα όσα είπε στους παίκτες φαίνεται ότι έδωσαν την απαραίτητη ώθηση στο πράσινο στρατόπεδο. 

Πατρική… στήριξη

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει να διαχειριστεί για πρώτη φορά μία δύσκολη κατάσταση, αφού κόντρα στην Καβάλα γνώρισε την πρώτη του ήττα ως προπονητής των πρασίνων.

 
Το επεισόδιο Λέτο – Καραγκούνη ήταν αυτό που απασχόλησε περισσότερο τα αποδυτήρια της Παιανίας. Ο Νιόπλιας εμφανίστηκε απολογητικός προς τον Αργεντινό διότι δεν γνώριζε όταν τον έκανε αλλαγή τι ακριβώς είχε συμβεί. Με τον τρόπο που ενήργησε ο έλληνας τεχνικός ήταν σαν να επιρρίπτει ευθύνες στον Λέτο, κάτι που δεν ίσχυε.
 
Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του την πρόκληση που λέγεται Ρόμα, αλλά σίγουρα οι πάντες έχουν το μυαλό τους και στο ματς-τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα λείψει από την αναμέτρηση της Πέμπτης, όπως βέβαια και το μεγάλο όνομα της ιταλικής ομάδας, Φραντσέσκο Τότι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε