Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τσάκας: Ανησυχούμε για την πολιτική ρευστότητα

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Οι πολιτικές εξελίξεις και το γεγονός πως αυτές μπορούν να καθυστερήσουν την μεταβίβαση των μετοχών στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκαλούν τον προβληματισμό του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Βλάση Τσάκα.

Ο Τσάκας αναφέρθηκε και στην δήλωση του Γόντικα για την “Arboris Capital”, ενώ επανέλαβε πως θέλει να δει τον Πρίγκιπα στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσάκας στον Sentra 103,3:
 
Για την καθυστέρηση στον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ: «Τελείωσε η γενική συνέλευση όπως την περιμέναμε. Όλα πάνε καλά και όλα προχωράνε σύμφωνα με το πλάνο μας, με μοναδικό μείον μια τριήμερη καθυστέρηση με τον οικονομικό έλεγχο που θα γίνει τη Δευτέρα το μεσημέρι, αντί για χθες. Αυτό έχει να κάνει με την τυπολατρία που έδειξε ο κύριος Γοντικας. Οποιαδήποτε καθυστέρηση με στεναχωρεί».
 
Για τις δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα, σχετικά με τις εξελίξεις με την Arbolis Capital: «Ο κύριος Γόντικας είπε ότι θα συζητηθεί το θέμα της Arboris. Οι εξελίξεις μπορεί να είναι και το πάγωμα της πρότασης, μπορεί να είναι οτιδήποτε. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους, ρωτήστε τους ίδιους. εγώ ασχολούμε με τη δίκη μας πρόταση, η οποία όπως βλέπετε καταλήγει και γίνεται πραγματικότητα».
 
Για το αν ανησυχεί για την Arbolis Capital: «Το μόνο πράγμα που με ανησυχεί είναι η πολιτική ρευστότητα που υπάρχει στην Ελλάδα. Δεν μιλάω μόνο για εμάς. Νομίζω πως εκφράζω όλους όσους αγωνιούν γι΄ αυτή τη χώρα».
 
Για τον Δημήτρη Γόντικα: «Ο Γόντικας στη φιλοξενία που παρείχε ήταν άψογος και σε όλα. Κάνει πολύ καλά τη δουλειά του στις συνθήκες που δουλεύει. Στο δικό μας θέμα δεν έχει καμία δουλειά. Ο Γόντικας κάνει αυτά που του επιτρέπουν οι αρμοδιότητες του και πιθανόν να κάνω λάθος. Αν είναι αυτές και φέρει την εξουσιοδότηση του διοικητικού συμβουλίου, βεβαίως και να την πάρει. Δεν ζητάμε τίποτα το οποίο να είναι παράτυπο. Δυο μέρες πάνω και δυο κάτω δεν τρέχει τίποτα».
 
Για το πότε θα έρθει ο πρίγκιπας και για το αν πάει στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Θέλω να έρθει στις 19 Νοεμβρίου και να μην έρθει μια μέρα σφήνα και να φύγει. Προσωπική μου επιθυμία είναι να έρθει με τον Ολυμπιακό. Θα πάρει και το βάπτισμα του πυρός. Γιατί υπάρχει ρίσκο, θα μας φάνε; Εγώ πήγα μόνος μου στην Τούμπα, που είναι η πιο καυτή έδρα και ένιωσα ασφαλής».
 
Για όσα γράφτηκαν σχετικά με τις ανανεώσεις των Λέτο, Νίνη και Χτριστοδουλόπουλου: «Θα ήμασταν αφελής να μην ξεκινήσουμε από αυτά τα συμβόλαια. Οι συγκεκριμένοι παίκτες, απ΄ όσο ξέρω, είναι και στα πλάνα του προπονητή. Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα με τον Φερέιρα».
 
Για το αν θα δώσει το παρών την Κυριακή στο ΟΑΚΑ: «Θα πάω την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Έχω τρία στα τρία και θέλω να το πάω μέχρι το τέλος έτσι. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει στο ντέρμπι με την Α.Ε.Κ.».
 
Για το νόμο περί ιθαγένειας: «Εμάς το πρώτο που μας καίει είναι ο νόμος περί ιθαγένειας του ιδιοκτήτη μιας ΠΑΕ . Αυτή τη στιγμή ο νόμος είναι έτοιμος στο συρτάρι της Βουλής και εμείς τον περιμένουμε. Αυτή η κατάσταση δεν βοηθάει. Είναι κακό σενάριο οι εκλογές. Έτσι κι αλλιώς θα βρούμε άκρη να το τελειώσουμε».
 
Για το αν έχουν εναλλακτικό σχέδιο, σε περίπτωση που καθυστερήσει η τροπολογία: «Υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο, το οποίο είναι τρικ. Γιατί, όμως, να κάνεις τρικ από τη στιγμή που μπορείς και μην κάνεις».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε