Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Τσάκας: Εν λευκώ στον Φερέιρα ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο συνεργάτης του Σουλτάν Αλ Σαούντ ξεκαθάρισε ότι  ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ποδοσφαιρικό τμήμα των “πρασίνων” και ότι αυτός θα έχει τον τελικό λόγο σε οποιαδήποτε μεταγραφή ποδοσφαιριστή.
 
 
Μιλώντας στο “prasinanea.gr” ο Βλάσης Τσάκας ξεκαθάρισε ότι ο Πορτογάλος προπονητής θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού.
 
“Αναγνωρίζω ότι χειρίστηκα λάθος το θέμα και δημιουργήθηκαν εσφαλμένες εντυπώσεις” παραδέχτηκε αρχικά ο Βλάσης Τσάκας και συνέχισε: “Δεν έχω καμία πρόθεση να παρέμβω στο έργο του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Έχει την εμπιστοσύνη μας και θα του αναθέσουμε εν λευκώ την ομάδα του Παναθηναϊκού”.
 
“Ότι κινήσεις γίνονται, έχουν σκοπό να διευκολύνουν τον προπονητή. Η τελική επιλογή κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά και για οποιοδήποτε θέμα αφορά την ομάδα, θα ανήκει στον Φερέιρα. Αυτός θα μας υποδείξει ποιους θέλει ή εάν συμφωνεί με μία πρόταση μας” ισχυρίστηκε έπειτα ο Βλάσης Τσάκας.
 
“Επιθυμώ να κάνω αυτή την επεξήγηση γιατί ακούγονται διάφορα. Δόθηκε μεγάλη έκταση στα μεταγραφικά ζητήματα, φταίω και εγώ για αυτό. Όμως σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να υπονομεύσω τον Φερέιρα, ούτε πρόκειται να τον καπελώσουμε”, κατέληξε στα λεγόμενα του.
 
Τέλος, διέψευσε ότι εισερχόμενος ή εξερχόμενος από την Τούμπα δήλωσε ποτέ ότι θα “… φέρω τον Ροναλντίνιο”. Απλά ανέφερε ότι έχει συνεργασία με τον Κύπριο μάνατζερ Δημητρίου, ο οποίος είναι ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του διάσημου Βραζιλιάνου επιθετικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε