Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τσάκας: Βιάζεστε κ. Βγενόπουλε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Μεγαλύτερη προσοχή συνέστησε στον Ανδρέα Βγενόπουλο ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του πρίγκιπα επενδυτή, Βλάσης Τσάκας ο οποίος τόνισε πως μέχρι τις 18:00 απόψε το πληρεξούσιο θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάση Τσάκα στον Sentra 103.3:

Για την ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου: «Να ευχαριστήσω τον κ. Βγενόπουλο για την υποδοχή της πρότασης, αλλά νομίζω ότι βιάστηκε. Ούτε παραμύθια της χαλιμάς, ούτε τίποτα. Εμείς δεν ξέρουμε από αυτά τα τρικάκια. Εμείς περιμένουμε να μπούμε στην διαδικασία ν’ αποδείξουμε ότι η πρόταση μας είναι όχι μόνο σοβαρή, όχι μόνο υπαρκτή, αλλά και απόλυτα απόλυτα ρεαλιστική. Κάντε λίγο υπομονή. Τίποτα άλλο».

Για το deal: «Ούτε αόρατοι είμαστε, ούτε παραμύθια πουλάμε. Αυτό είναι δεδομένο. Το αν θα καταλήξει σε συμφωνία το deal αυτό είναι άλλη ιστορία. Ο κ. Βγενόπουλος έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικός. Δεν θα πως τίποτα άλλο. Πρόθεση δικιά μας είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία».
 
Για το αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη εντός της ημέρας: «Οι δικηγόροι είναι σε επαφή. Οι δικηγόροι από την Σαουδική Αραβία και ο Πάνος ο Πετρόπουλος από εδώ είναι σε επαφή καταλήγουμε στο τελικό πλάνο του πληρεξούσιου και μέχρι τις έξι ώρα θα το έχουμε στην Ελλάδα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε