Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τσακίρης: Δεν θα διαλύσω την ομάδα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου ξεκαθάρισε πως θα μείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί τον Γενάρη ο Κουμορτζί.

“Ο κ. Λιανός είναι ο μόνος που μπορούσε να πάρει τον Πανιώνιο. Δεν ισχύει ότι έπρεπε να πάει σε Πανιώνια χέρια η ομάδα. Αυτό δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχει κάποιος επιχειρηματίας να είναι Πανιώνιος. Μπορούσε κάποιος να την πάρει και να κολλήσει το μικρόβιο της ομάδας. Πρέπει η ομάδα να βρει την ηρεμία της. Δεν υπάρχει πλέον ενδεχόμενο πώλησης μέχρι το τέλος της περιόδου. Σταματάει εδώ η σαπουνόπερα. Μόνο κακό κάνει στην ομάδα να γίνεται τέτοια κουβέντα”, είπε αρχικά στον NovaΣΠΟΡ FM, 94.6 o Κωνσταντίνος Τσακίρης για να συμπληρώσει:
 
Νομίζω πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πουλήσουμε τον Μανιάτη τώρα. Ίσως το καλοκαίρι. Αντίθετα για τον Κουμορτζί είναι κάτι που το συζητάμε. Είναι Γενάρης και μπορεί να δώσεις έναν παίκτη και να πάρεις τρεις δανεικούς που θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ. Εγώ έτσι το βλέπω. Τον Γενάρη μπορείς να κάνεις τέτοιες έξυπνες κινήσεις. Όπως πέρσι ο Λεβαδειακός πήρε τον Γκονζάλες. Αν πήγαιναν το καλοκαίρι στην Βαλένθια να τον ζητήσουν θα γέλαγαν. Παράλληλα ίσως ενισχυθούμε με κάποιους παίκτες. Δεν έχουμε σέντερ φορ και αριστερό μπακ. Ίσως πάρουμε και κεντρικό αμυντικό. Δεν είμαστε για υποβιβασμό. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Εστογιανόφ. Το συμβόλαιό του είναι υψηλό πολύ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε