Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τσακίρης: Με νταηλίκι ο ΠΑΟ

Αιχμές Τσακίρη και απάντηση από τον Αντωνιάδη
Αιχμές Τσακίρη και απάντηση από τον Αντωνιάδη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου ήταν εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και μίλησε με σκληρά λόγια. Απάντησε ο Αντώνης Αντωνιάδης.

“Ο Παναθηναϊκός ήρθε με νταηλίκι για να πάρει τη νίκη. To ΠΟΚ είναι η καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πάντως αυτά που έγιναν δεν αποτελούν δικαιολογία για την κακή εμφάνισή μας” δήλώσε ο ισχυρός άντρας του Πανιωνίου. 

Από την πλευρά του ο Αντώνης Αντωνιάδης με γραπτή δήλωση αναφέρθηκε σε προπηλακισμούς μελών της διοίκησης του ΠΑΟ:

“Τα όσα συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης κάθε άλλο παρά τιμούν τη μεγάλη ιστορία του Πανιωνίου, την οποία ο κ. Τσακίρης, ούτε δημιούργησε αλλά ούτε και προστάτευσε ως όφειλε.

Η συνεχής ρίψη αντικειμένων και κροτίδων εντός του αγωνιστικού χώρου που απείλησαν τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών του Παναθηναϊκού, αλλά και οι αδιάκοποι προπηλακισμοί προς τους εκπροσώπους της διοίκησης της ομάδας μας στο χώρο «φιλοξενίας» τους συνέθεσαν ένα απαράδεκτο και ντροπιαστικό σκηνικό που σίγουρα δεν τιμά ούτε την ομάδα του Πανιωνίου ούτε και το Ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά.

Σε όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανιώνιος επέλεξε να μην αντιδράσει ούτε μια στιγμή παρακολουθώντας τα και επιτρέποντας με την αδράνειά του να συνεχίσουν να συμβαίνουν ευρισκόμενος στον πάγκο της γηπεδούχου ομάδας παράτυπα, καθώς δεν είχε καν δηλωθεί στο φύλλο αγώνα.

Θεωρώ αυτήν του τη στάση αν όχι βασική αιτία των όσων συνέβησαν τουλάχιστον σιωπηρή συναίνεση και τον παραδίδω στην κρίση της φίλαθλης κοινής γνώμης.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε