Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τσακίρης: Πρωτάθλημα τριών ομάδων

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Ακόμη και μία μέρα μετά τον αγώνα του Πανιώνιου με τον Παναθηναϊκό, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης συνεχίζει να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία.

Βέβαια, ο ισχυρός άνδρας των “κυανέρυθρων” αναγνώρισε κάποια λάθη: “Σίγουρα υπάρχουν άλλα παιχνίδια που έχουμε αδικηθεί πιο πολύ. Σίγουρα δεν είναι το σωστό timing που βγήκε αυτή η ανακοίνωση, όπως ομολογώ και τώρα που είμαι πιο νηφάλιος, το ύφος δεν είναι τέλειο αλλά η ουσία είναι απόλυτα σωστή. Η ουσία είναι ότι είναι ένα πρωτάθλημα τριών ομάδων”.

Μάλιστα στη συνέχεια έγινε και πιο καυστικός με τον Παναθηναϊκό μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ λέγοντας: “Περιμένω το DVD για να το δω από πίσω. Δεν το δείξανε. Όταν ο Παναθηναϊκός όμως ζήτησε σε μία φάση του Σισέ ότι δεν είναι οφσάιντ, εκεί το είδαμε κανονικότατα. Με τα σωστά ριπλέι, με τις σωστές κάμερες, με όλα. Και όντως, δεν ήταν οφσάιντ. Πέρυσι με τον Εργοτέλη έπρεπε να βγει ο Κουμορτζί με κόκκινη και έβγαλε δεύτερη κίτρινη στον Ντιαβαρά. Αυτά τα πράγματα είναι για γέλια. Και το άλλο το κλασικό που θα ακούσετε είναι ότι όταν μας “σφάζει” ο Ολυμπιακός δεν μιλάμε, άρα είμαστε παράρτημα του Ολυμπιακού που μιλάμε τώρα. Και πέρσι που μας κέρδισε ο Ολυμπιακός με δύο γκολ οφσάιντ και με ένα πέναλτι που δεν μας έδωσε, και να γινόντουσαν αυτά πάλι θα χάναμε γιατί ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος εκείνη την ημέρα. Αυτό που είδαμε εχτές όμως, γελάει όλη η Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι που έχει διαφορά και γι΄ αυτό φωνάζουμε. Αυτό το παιχνίδι ήταν δικό μας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε