Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τσάμπα ήττα – Η Ντόρτμουντ και ο διαιτητής “φρέναραν” τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Οι ερυθρόλευκοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν την ισοπαλία στη Βεστφαλία, αλλά δεν μπόρεσαν να απαντήσουν στο γρήγορο γκολ του Γκρόσκροιτς εξαιτίας και του Ρώσου διαιτητή ο οποίος έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι του Χούμελς στο τέλος του πρώτου μέρους. Πλέον ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη στη Γαλλία απέναντι στη Μαρσέιγ για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης.
Δείτε το LIVE του αγώνα

Γκέλαρε η Μίλαν – Νίκη-βάλσαμο για Ζενίτ

200άρης με χατ-τρικ ο Μέσι

Το κυπριακό όνειρο δεν έχει… δράκους – ΑΠΟΕΛ-Πόρτο 2-1

Ο Βαλβέρδε και οι παίκτες του είχαν τη δυνατότητα να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας στη Γερμανία, αλλά δεν το πίστεψαν αρκετά. Η Ντόρτμουντ.. έκατσε πάνω στο γρήγορο γκολ και έδωσε ευκαιρίες στους ερυθρόλευκους που όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ άσχημα το ματς και η Ντόρτμουντ κυριάρχησε απόλυτα στα πρώτα λεπτά. Ευτύχησε μάλιστα να προηγηθεί πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

 
Μόλις στο 7ο λεπτό η άμυνα των ερυθρόλευκων κοιμήθηκε και ο Γκρόσκροιτς με δυνατό σουτ νίκησε τον Μέγερι.
 
Το σοκ από το γρήγορο γκολ επηρέασε τους παίκτες του Βαλβέρδε που δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους και έδιναν την ευκαιρία στους αντιπάλους να ελέγχουν τον ρυθμό. Στα θετικά για τον Ολυμπιακό η εμφάνιση του Μέγερι στο διάστημα της πίεσης της Ντόρτμουντ. Ο Ούγγρος ήταν αποφασιστικός στις εξόδους του και οι αμυντικοί έδειχναν να τον εμπιστεύονται.
 
Η πρώτη φορά που απείλησαν οι ερυθρόλευκοι ήταν στο 15ο λεπτό, με τον Μιραλάς να κάνει όμορφη ενέργεια αλλά να μην πιάνει καλά το σουτ.
 
Μετά το 25′ ο Ολυμπιακός ανέλαβε τα ηνία του αγώνα. Στο 29′ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Τζιμπούρ νίκησε στον αέρα τον Βαϊντενφέλερ αλλά ο Μοντέστο πιεζόμενος δεν μπόρεσε να σκοράρει.
 
Στο 43′ οι ερυθρόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα για πέναλτι, αφού η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Χούμελς μέσα στην περιοχή μετά την κεφαλιά του Μέλμπεργκ.
 
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νωθρά και το δεύτερο μέρος, αφού με εξαίρεση ένα δυνατό σουτ του Χολέβας στο 46′ δεν είχε άλλη ευκαιρία μέχρι το 60′. Σε εκείνο το σημείο λίγο έλειψε να πληρώσει πολύ ακριβά ένα μεγάλο λάθος του Χολέβας που γύρισε την μπάλα στον Μέγερι, αλλά ο Λεβαντόφσκι έκλεψε και από πλάγια θέση σημάδεψε το δοκάρι.
 
Οι ερυθρόλευκοι αέφτασαν κοντά στο γκολ στο 63′ ΄όταν η κεφαλιά του Χολέβας από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ.
 
Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κι άλλο, ο Βαλβέρδε έριξε στη μάχη τον Αμντούν, λίγο αργότερα και τον Πάντελιτς αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Βαϊντενφέλερ.
 
Στις καθυστερήσεις του αγώνα η κεφαλιά του Μέλμπεργκ πέρασε πάνω από την εστία του Βαϊντενφέλερ.
 
Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας και πλέον θέλει νίκη την επόμενη αγωνιστική στη Γαλλία κόντρα στην Μαρσέιγ για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης.
 
Στο άλλο ματς του ομίλου Άρσεναλ και Μαρσέιγ έμειναν στο 0-0.
 
Η βαθμολογία μετά από 4 αγώνες
 
1. Άρσεναλ 8
2. Μαρσέιγ 7
3. Ντόρτμουντ 4
4. Ολυμπιακός 3

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε