Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τσαρτσαρής: Δεν έχει τελειώσει η αυτοκρατορία!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την βεβαιότητα του πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, παρά την φυγή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εξέφρασε ο έμπειρος φόργουορντ του “τρυφιλλιού”.

Με δηλώσεις του στην media day, ο Κώστας Τσαρτσαρής αναφέρθηκε ακόμα στο προφίλ του Αργύρη Πεδουλάκη αλλά και στην σχέση που έχει ο ίδιος μαζί του από την περίοδο που βρίσκονταν μαζί στο Περιστέρι.

“Είναι σίγουρα αλλαγή εποχής. Όπως και να το κάνουμε με τον Ομπράντοβιτς ζήσαμε πάρα πολλά. Η ομάδα κέρδισε τόσα και τόσα όπως και εμείς προσωπικά. Από εκεί και πέρα όμως, ήρθε το τέλος εποχής, ήρθε ο κύριος Πεδουλάκης που γνωρίζω πολύ καλά από τα χρόνια μου στο Περιστέρι. Η φιλοσοφία του δεν αλλάζει και πολύ εν συγκρίσει με αυτή του Ομπράντοβιτς. Δίνει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, είναι σκληρός προπονητής με μεγάλο κίνητρο, παιδί του Παναθηναϊκού, αγαπά την ομάδα και θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να κατακτήσει ότι ψηλότερο μπορεί. Έτσι κι εμείς θα βαδίσουμε πλάι του”, τόνισε ο Κώστας Τσαρτσαρής

Και συνέχισε μιλώντας για την αυτοκρατορία του “τριφυλιού”: “Δεν έχει τελειώσει η αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού. Το ότι χάσαμε έναν τίτλο πέρυσι δεν σημαίνει πως χάθηκαν τα πάντα. Έχουμε τη δυνατότητα φέτος να βρεθούμε πάλι στην κορυφή, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Σίγουρα, οι αλλαγές τόσων παικτών και προπονητή και διοίκησης είναι κάτι που ξενίζει. Παρόλα αυτά όμως έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι ο αθλητισμός. Είμαστε από τις λίγες ομάδες στην Ευρώπη που είχαμε σταθερό κορμό, τεχνικό τιμ και διοίκηση. Ήρθε και για μας, όμως, το πλήρωμα του χρόνου. Οπότε θα προσαρμοστούμε και θα είμαστε πανέτοιμοι”.

Πεδουλάκης: Χρειάζεται προσοχή μέχρι να ρολάρει η ομάδα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε