Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Τσέζαρεκ… Βίλτσες και… ΓΚΟΛ!

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ ακόμα και όταν δεν σκοράρει κάνει αισθήτη την παρουσία του στις αντίπαλες άμυνες
Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ ακόμα και όταν δεν σκοράρει κάνει αισθήτη την παρουσία του στις αντίπαλες άμυνες, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με τον Τσέζαρεκ να σερβίρει και τον Βίλτσες να σκοράρει ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου και βλέπει Ευρώπη.

Οι Αρκάδες μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 11ο λεπτό με τον Βίλτσες να αξιοποιεί με κεφαλιά την ασίστ του Τσέζαρεκ. Στη συνέχεια οι Νεοσμυρνιώτες προσπάθησαν να πιέσουν, όμως οι γηπεδούχοι ήταν “φωτιά” στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές ο Τσέζαρεκ βρήκε τον Βίλτσες, ο Αργεντινός πέρασε και τον Αναστασόπουλο και έκανε από κοντά το 2-0.

 
Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν και τους γηπεδούχους …παραμονεύουν στις αντεπιθέσεις χωρίς όμως το σκορ να αλλάξει μέχρι το φινάλε. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Εστογιανόφ στο 89ο λεπτό για μαρκάρισμα πάνω στον Φυτανίδη.
 
Η ομάδα της Τρίπολης παρέμεινε στην 5η θέση και έφτασε τους 29 βαθμούς, τρεις μπροστά από την ΑΕΚ που αγωνίζεται την Κυριακή.
 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Καρντόσο (87′ Λαδάκης), Μπαστία (24′ Φυτανίδης), Καρέρα, Ουντόζι (77′ Εντερ), Βίλτσες, Τσέζαρεκ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανδριόλας, Μανιάτης, Λάτκα, Ριέρα, Κουμορτζί, Εστογιανόφ, Καστεγιόνε (69′ Κούκετς), Ουέλινγκτον, Νικολάου, Κοντοές, Μπουβάλ (78′ Γουνδουλάκης)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε