Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τσίλντρες: Έχω στο Παρίσι μια δουλειά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ του Ολυμπιακό μιλάει για τα πλέι-οφ του ΝΒΑ, τον Βουγιούκα και το φάιναλ φορ στο Παρίσι. “Δεν έχω πάει ποτέ αλλά ελπίζω να γυρίσω με το τρόπαιο”, γράφει στο προσωπικό του μπλογκ.

Ο Τζος Τσίλντρες μίλησε εκτός των άλλων για τα παιχνίδια με την Πρόκομ και το Πάσχα στην Αμερική. Διαβάστε τι γράφει στο προσωπικό του μπλογκ ο άσος του Ολυμπιακού:

 
Τι γίνεται δικοί μου; Ελπίζω όλοι σας να είχατε μία σπουδαία εβδομάδα.
Εμένα μέχρι στιγμής ήταν πολύ καλή. Από το τελευταίο μου σημείωμα, εξασφαλίσαμε μία θέση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είχαμε μία καλή σειρά με την Πρόκομ. Εχουν μερικούς αληθινά καλούς παίκτες στην ομάδα τους κι έπαιξαν πολύ σκληρά.
Μετά από τη σειρά μού δόθηκε η ευκαιρία να πάω πίσω στο σπίτι μου στο Λος Άντζελες για μερικές μέρες για το Πάσχα. Ηταν πολύ σπουδαίο να δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου και να περάσω λίγο χρόνο μαζί τους. Επίσης έφαγα πολύ καλό φαγητό!!! Νομίζω ότι πήρα μερικά κιλά όσο ήμουν εκεί. Χαχαχαχα!!!
Από τότε που επέστρεψα τα πράγματα πάνε επίσης καλά. Παίξαμε μερικά ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα και θα τελειώσουμε αυτήν την εβδομάδα κόντρα στον Πανελλήνιο. Ανυπομονώ να παίξω απέναντι στο φιλαράκι μου, τον Ιαν Βουγιούκα. Ηταν συγκάτοικός μου πέρυσι και ο καλύτερός μου φίλος στην ομάδα. Στενοχωρήθηκα που τον είδα να φεύγει αυτή τη χρονιά, αλλά παίζει σπουδαία.
Είναι μεγάλη η εβδομάδα παίζοντας μόνο ένα ματς, αλλά έχοντας αρκετό έξτρα χρόνο στη διάθεσή μου, προσπαθώ να παρακολουθώ τα πλέι οφ του ΝΒΑ. Πρέπει να λατρεύεις τα πλέι οφ στο μπάσκετ! Νομίζω ότι σε οποιοδήποτε επίπεδο (σχολικό, κολλεγιακό κι επαγγελματικό) τα πλέι οφ στο μπάσκετ είναι τα πιο διασκεδαστικά για να τα παρακολουθείς. Τους βλέπεις όλους να συναγωνίζονται για το πρωτάθλημα και να δίνουν όλη τους την ενέργεια και την προσπάθεια. Όλη τη δουλειά που έκαναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όλα τα σπριντ που έτρεξες, τα βάρη που σήκωσες και τα σουτ που έκανες, είναι για τα πλέι οφ. Είναι το απολύτως καλύτερος μέρος της χρονιάς!
Προσπαθώ να διαβάσω τώρα τελευταία και μερικά βιβλία. Άφησα κάτω τα video games για λίγο και αποφάσισα ότι ήθελα να διαβάσω μερικά ωραία βιβλία. Θέλω να πάω σε καλοκαιρινό τμήμα στο Στάνφορντ, αυτό το καλοκαίρι και να μπω σε μία σειρά για να πάρω το πτυχίο μου. Οπότε μπαίνω για λίγο σε ακαδημαϊκή φάση. Αν κάποιος έχει μερικές καλές προτάσεις, να μου τις στείλετε και θα τις τσεκάρω. Προφανώς όχι ελληνικά βιβλία, γιατί το μόνο που θα κάνουν είναι να κάθονται στο τραπέζι μου, αφού δεν θα μπορώ να τα διαβάσω. Χαχαχαχα!
Λοιπόν, ελπίζω να είστε όλοι έτοιμοι να μας δείτε στο Παρίσι. Ανυπομονώ να μας υποστηρίξουν οι σπουδαίοι μας φίλαθλοι. Δεν έχω πάει ποτέ στο Παρίσι, αλλά ελπίζω ότι θα φέρω μαζί μου πίσω ένα ωραίο γυαλιστερό τρόπαιο. Να είστε ευλογημένοι και θα σας μιλήσω φίλοι μου σύντομα!”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε