Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τσιώλη εξετάζει η Ανόρθωση

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Δεν προχώρησε τελικά η συνεργασία του Τιμούρ Κετσπάγια με την Ανόρθωση και διαψεύστηκαν τα σενάρια που τον ήθελαν στην τεχνική ηγεσία του κυπριακού συλλόγου, μετά την προ ημερών λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ. Έτσι η Ανόρθωση στρέφεται πλέον σε άλλες λύσεις για την πρόσληψη νέου προπονητή στην ομάδα, μετά την αρνητική απάντηση και από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Μια από αυτές τις λύσεις, σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, είναι και ο Σάκης Τσιώλης. Ο 57χρονος τεχνικός είχε απασχολήσει την «Κυρία» και στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Παρόλο που ο χρόνος πιέζει και η Ανόρθωση έχει αύριο ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Ερμή, δεν θα γίνει βιαστική κίνηση για τον νέο προπονητή, όπως υποστηρίζει η διοίκηση του συλλόγου. Στον σύλλογο της Αμμοχώστου θέλουν να είναι σίγουροι για την επιλογή τους. Βασικός υποψήφιος παραμένει ο Ισραηλινός, Έλι Γκούτμαν, ο οποίος έχει περάσει από την Ένωση και την ΑΕΛ, ενώ ήταν και στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Η Ανόρθωση, μετά και από τη νέα ήττα από την Ομόνοια την περασμένη αγωνιστική βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα του κυπριακού πρωταθλήματος, μετά από επτά αγωνιστικές, έχοντας μόλις 7 βαθμούς.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε