Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Τσιώλης: Αν θέλει ο κόσμος φεύγω!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι αντιδράσεις των φίλων του Άρη μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Ξάνθη δεν έμειναν ασχολίαστες από τον Σάκη Τσιώλη. Ο τεχνικός των κίτρινων δήλωσε ότι ο κόσμος έχει δίκιο να δυσανασχετεί και αν θέλει να φύγω αυτό θα συμβεί.

Άφησε… βαθμούς στο “Βικελίδης” η Ξάνθη

Ο Έλληνας τεχνικός πάντως εμμφανίστηκε αποφασισμένος να παλέψει, ενώ έδειξε τον εκνευρισμό του για την αποβολή του Νέρι Καστίγιο.

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε…

Για το ματς: “Κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι σε απόδοση, παρότι τίποτα δεν έδειχνε στο ξεκίνημα ότι θα είχαμε τέτοια συμπεριφορά αγωνιστική. Και ο κόσμος ήταν παρών και υπέροχος. Το πρώτο 15-20λεπτο ήμασταν πιεστικοί, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε ένα γκολ. Ψάχνουμε να βρούμε την ταυτότητά μας… Δεν έχουμε αντίληψη του παιχνιδιού.

Για τον Βελλίδη: Ήμασταν πολύ νευρικοί, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δεν είχαμε αντίληψη του παιχνιδιού. Κάναμε λάθη και στην άμυνα και στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε γιατί ήταν επιτακτική ανάγκη η νίκη, προσπαθήσαμε να φέρουμε το παιχνίδι από τα πλάγια, αλλά στις λίγες φάσεις που κάναμε δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αντίθετα ο αντίπαλός μας βρήκε χώρους και έκανε ευκαιρίες κι αν αξίζουν συγχαρητήρια σήμερα σε κάποιον είναι στον Μάρκο.”


Για τον Καστίγιο
: “Σαφώς με προβληματίζει η κόκκινη του Καστίγιο. Ήταν αδικαιολόγητη και απαράδεκτη. Όταν έχεις κάρτα δεν κάνεις τέτοια ενέργεια Δεν δικαιολογείται ούτε από την κλάση του, αλλά και κανείς παίκτης του Άρη δεν δικαιολογείται να παίρνει κάρτες.

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: “Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν είχαμε καθόλου αντίληψη του παιχνιδιού και πρώτος από όλους ευθύνεται ο προπονητής. Δίκιο έχει ο κόσμος να δυσανασχετεί. Θα πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία, εκτός κι αν ο κόσμος θέλει κάτι άλλο… Εγώ πάντως και οι συνεργάτες μου είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε τη μάχη μας.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε