Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τσιώλης: Ιστορική στιγμή για την Τρίπολη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής του Αστέρας Τρίπολης μίλησε για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μαρίτιμοκαι την πρόκληση που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του.

Αναλυτικά τόνισε: “Είναι ένα σπουδαίο ματς αυτό με τη Μαρίτιμο. Υπάρχει ενθουσιασμός και στα αποδυτήρια ενώ η θέληση των παικτών είναι μεγάλη. Σίγουρα έχουμε μια παρακαταθήκη από τα ματς με την Ίντερ Μπακού. Δείξαμε χαρακτήρα καθώς πήραμε μια πρόκριση σε έναν αγώνα όπου δεχθήκαμε γκολ στο τέλος και χάσαμε το πρώτο πέναλτι.”

Είναι μια γιορτή και μια ιστορική στιγμή για την πόλη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να αποκομίσουμε οφέλη και να διεκδικήσουμε την πρόκριση μέσα στην Πορτογαλία. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι.”

Θα κοιτάξουμε να περιορίσουμε την επιθετικότητα της Μαρίτιμο και να βγάλουμε επιθέσεις στους κενούς χώρους. Θα είναι καλύτερη προοπτική να προηγηθούμε.”

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η τακτική μας θα είναι επιθετική αλλά θα είμαστε προσεκτικοί στις ζώνες άμυνας και στην αμυντική μας συμπεριφορά. Εδώ έχουμε μια ομάδα που πάει σε απευθείας παιχνίδι. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον αντίπαλό μας να κάνει το παιχνίδι που θέλει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε