Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τσιώλης: Μπορώ να προσφέρω πολλά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο τεχνικός του Άρη, μίλησε για τον στόχο των πλέι-οφ, τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και τους στόχους του στον πάγκο των “κιτρινόμαυρων”.
Η συνέντευξη του Τσιώλη στην εφημερίδα “Goal”:

Για το γεγονός ότι ανέλαβε τον Άρη: «Ο Αρης είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που με επέλεξαν. Το να φτάσω σήμερα να είμαι προπονητής του Αρη είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Δεν νομίζω πως θα αισθανθώ κάτι περισσότερο αν κάποια στιγμή συνεργαστώ με μία από τις άλλες μεγάλες ομάδες.Στον Αρη υπάρχουν τεράστιες προϋποθέσεις δουλειάς από τη διοίκηση και τον κόσμο. Νιώθω πως μπορώ να προσφέρω πολλά. Μακάρι τα πράγματα να εξελιχθούν καλά»
 
Για την επιθετική μεταμόρφωση της ομάδας με αυτόν στον πάγκο: «Δεν ήταν δύσκολο. Ο Αρης διαθέτει πολλούς επιθετικογενείς παίκτες. Η ομάδα είχε ανάγκη να αντιστρέψει το κακό κλίμα που δημιούργησε η ήττα από τον Ηρακλή και την άσχημη ψυχολογία των παικτών, οι οποίοι είχαν βρεθεί στο στόχαστρο των οπαδών. Ετσι αποφασίσαμε να παίξουμε επιθετικά και μας βγήκε».
 
Για τον στόχο μέχρι το φινάλε: «Ο πρώτος στόχος ήταν να απομακρυνθεί ο Αρης από τη δύσκολη θέση που δεν άρμοζε στην ιστορία του. Να ξεφύγουμε από το άγχος και την πίεση μήπως μπλεχτούμε σε περιπέτειες. Υπάρχουν ελπίδες για τα πλέι οφ. Εμείς έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε όλα τα ματς και θα το προσπαθήσουμε, αλλά άμα κερδίσουν και οι άλλοι, δεν θα το καταφέρουμε. Μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία, όμως, βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα και για το μέλλον».
 
Για τα σκαμπανεβάσματα του φετινού Αρη: «Ο Αρης πέτυχε σπουδαία πράγματα στην Ευρώπη, όμως είχε δύο πολύ σημαντικές και εντελώς διαφορετικές διοργανώσεις. Ισως κινούμενος σ’ αυτήν την κατεύθυνση δεν είχε τον τρόπο να τις αντιμετωπίσει ταυτόχρονα. Δεν ρωτάω όμως γι’ αυτά τα θέματα τα παιδιά, γιατί δεν θέλω να τους αγχώνω».
Για τους παίκτες που θα έχει του χρόνου:«Θα δούμε πρώτα την κατάσταση με τα συμβόλαια. Θέλω να έχω ολοκληρωμένη εικόνα για τους παίκτες και θα πάρουν όλοι την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους».
 
Για το αν πάρει ποδοσφαιριστές από την δεύτερη ομάδα που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια: «Το γεγονός ότι πήρε τον τίτλο σ’ αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα λέει πολλά. Θα δώσουμε βαρύτητα, αφού πρέπει να προωθήσουμε ελληνόπουλα».
 
Για το αν προτιμήσει παίκτες από τον Ολυμπιακό Βόλου: «Δεν συνεργάζομαι με παίκτες που αφήνω στις ομάδες πίσω μου, γιατί υπάρχουν πάντα κακόβουλοι και λένε άσχημα πράγματα. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση το θέμα είναι πως θα φύγουν οι παίκτες. Είναι καιρός, όμως, να στηρίξουμε κι άλλα παιδιά και κυρίως ελληνόπουλα.   Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου φέτος ανέβασαν κατακόρυφα τις μετοχές τους και είμαι υπερήφανος για την αγωνιστική τους παρουσία και το καταπληκτικό ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Αυτό θέλω να κάνω και στον Αρη».  
 
Για τον κόσμο του Άρη: «Ο κόσμος δίνει το μεγαλύτερο κίνητρο στο ποδόσφαιρο. Μ’ αρέσει η πρόκληση, μ’ αρέσουν οι ομάδες να έχουν υψηλούς στόχους. Και αυτά τα έχουν μόνο οι ομάδες που διαθέτουν τη δυναμική του κόσμου όπως είναι ο Αρης.   Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα γιατί ξέρω πως με τέτοια ”καυτή” εξέδρα μόνο ψηλά μπορούμε να στοχεύσουμε».
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε