Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Τσιώλης: Όλη η Ελλάδα είδε τη διαιτησία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τα παράπονα που έχει ο Αστέρας Τρίπολης από τη διαιτησία του Ηλία Σπάθα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό εκφράστηκαν και από τον Σάκη Τσιώλη στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα: «Συγκλονιστικό ματς. Αναμενόμενο. Θέλαμε πολύ τη νίκη για πολλούς λόγους, γοήτρου και βαθμολογικούς. Θέλαμε να το παλέψουμε, αλλά ο τραυματισμός του Περόνε μας αποδυνάμωσε. Κλειδί ήταν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου που χάσαμε το Σανκαρέ.

Ο Ολυμπιακός ήταν πιο παθιασμένος, πιο αγωνιστικός. Και έτσι όμως είχαμε ευκαιρίες, όπως αυτή με τον Κάφα και τον Ράγιος. Αν θέλαμε να πάρουμε κάτι έπρεπε να σκοράρουμε. Και δεχθήκαμε το γκολ στο φινάλε. Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες είχαν πάθος και αγωνιστικότητα. Πρέπει να αφήσουμε το ματς πίσω, όσο κι αν μας πόνεσε. Έχουμε ακόμη εννέα ματς. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Ούτε για πλέι οφ, ούτε για την τελική θέση».

Για το ότι δεν έπαιξαν Φορμίκα και Ουσέρο: «Ο Ουσέρο έχει κάνει μια επέμβαση και έχει κάποια προβλήματα. Θέλαμε να δώσουμε πλάτος στον άξονα και να έχουν πιο πολλές βοήθειες ο Πιπίνης και ο Τσαμπούρης. Θέλαμε να κάνουμε διπλά μαρκαρίσματα στα πλάγια χαφ. Ο Ουσέρο μπήκε στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα αν δεν έβγαινε ο Σανκαρέ».

Για τη διαιτησία: «Είναι θέμα που το είδε όλη η Ελλάδα. Εγώ και οι παίκτες πρέπει να διαχειριζόμαστε αγωνιστικά το παιχνίδι, όπως και ο πάγκος. Τη διαιτησία την είδε όλη η Ελλάδα. Πρέπει να κάνουμε κινήσεις για να δημιουργούμε. Πρέπει να προσπαθούμε παρά τις αντίξοες συνθήκες. Είμαι στενοχωρημένος γιατί χάσαμε στην τελευταία φάση. Είναι κρίμα κι άδικο…»

Για τους τραυματισμούς: «Διάστρεμμα ο Κουρμπέλης, ερωτηματικό ο Περόνε, ο οποίος συμπλήρωσε και κάρτες. Οι γιατροί είπαν σε 15 μέρες αλλά θα ξέρουμε αύριο».

Διαβάστε ακόμα…

Αιχμές από Φούλοπ για διαιτησία: Παίζαμε δέκα εναντίον…

Ο Μήτρογλου…χτύπησε στις καθυστερήσεις – “Απόδραση” του Ολυμπιακού απ’την Τρίπολη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε