Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τσιρίλο: Είναι θέμα θέλησης

Τσιρίλο: Είναι θέμα θέλησης

Για τα πλέι-οφ και τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα μίλησε ο αμυντικό του ΠΑΟΚ που στάθηκε στην ψυχή που πρέπει να έχει η ομάδα του για να ξεκινήσει με νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού αμυντικού στο Novasports:

-Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα. Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει στην αφετηρία τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό. Όπως γνωρίζετε πέρα από τους «πράσινους» θ’ αντιμετωπίσετε και την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο. Θα θέλαμε τη γνώμη σου για τις συγκεκριμένες ομάδες εν όψει των πλέι οφ.

«Γνωρίζουν όλοι πως ο πρώτος αγώνας είναι με την ΑΕΚ στην έδρα μας. Ελπίζω πως όλα θα εξελιχθούν ομαλά για εμάς. Αναμφίβολα τα πλέι οφ είναι μια διαφορετική ιστορία σε σχέση με την κανονική περίοδο. Κάθε αγώνας έχει τη δική του, ξεχωριστή ιστορία. Κατά συνέπεια όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, μεγάλο πάθος, μεγάλη καρδιά για να μπορέσουμε να καλύψουμε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που μας χωρίζει από τον προπορευόμενο Παναθηναϊκό, απόσταση σημαντική. Όμως όλοι σίγουρα ότι καλύτερο μπορούν για το καλύτερο αποτέλεσμα και στο τέλος θα δούμε τί καταφέραμε και τί όχι».

-Ανέφερες ορισμένα από τα στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα σου για να πετύχει τις επιδιώξεις της. Ποιο πιστεύεις όμως πως μπορεί να είναι το στοιχείο που θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες;

«Νομίζω πως η διαφορά σ’ αυτούς τους αγώνες προκύπτει από το ποιος έχει μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη. Επειδή στο πρωτάθλημα παίξαμε και με τις τρεις ομάδες και γνωρίζουμε τα πάντα γι’ αυτές. Τώρα, η διαφορετικότητα του πράγματος για μένα έγκειται στο ότι ο καθένας μέσα στο γήπεδο πρέπει να νιώσει πως διαθέτει μεγάλη καρδιά, μεγάλο πάθος για να πετύχει κάτι θετικό».

-Υπάρχει κάτι που σε φοβίζει;

«Οχι, όχι … επειδή ξέρω τους συμπαίκτες μου, τους φιλάθλους μας, τί έχουμε πετύχει στο παρελθόν κι αυτή η ομάδα με πολλές – πολλές φανταστικές καταστάσεις και αυτή τη σεζόν μπορεί να καταφέρει κάτι ξεχωριστό. Όπως έκανε και πέρυσι και φέτος στο Europa League. Συνεπώς εμπιστεύομαι πάρα πολύ όλην αυτήν την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, τους συμπαίκτες μου, την ομάδα μου, όλους. Κι ελπίζω όλοι να μείνουν ενωμένοι, σε μια γραμμή γιατί θεωρώ πως αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για την επίτευξη κάτι καλού».

-Πόσο καθοριστικός είναι ο πρώτος αγώνας των πλέι οφ;

«Είναι σίγουρο πως αν νικήσουμε θα πάρουμε δύναμη. Είναι πολύ σημαντικό, είναι κάτι που ξεκινάς, νικάς τον αγώνα κι αντιμετωπίζεις τον επόμενο αντίπαλο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε