Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τσιρίλο: Ο Σαλπιγγίδης είναι μεγάλος οπαδός του ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη την Εθνική ομάδα της Ελλάδας και της Ιταλίας αλλά και για το μέλλον του μίλησε ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός.

  Αναλυτικά όσα είπε στον “Sport 103FM” ο Μπρούνο Τσιρίλο:

Για την πορεία της Ιταλίας στο EURO 2012 και τον Πίρλο: “Κάνει μία πολύ καλή πορεία η Εθνική. Φοβήθηκα κάπως μη την πληρώσουμε με την Αγγλία, αλλά ευτυχώς δεν συνέβη αυτό. Ο Πϊρλο είναι ο καλύτερος στη θέση του και μαζί με το Ρόσι οι καλυτεροι της Ιταλίας σ’ αυτό το τουρνουά. Υπήρξαμε συμπαίκτες σε μικρή ηλικία είναι ένας πολύ καλός φίλος μου. Πιστεύω ότι στο ματς με τους Γερμανούς θα έχουμε και τους Έλληνες φιλάθλους στο πλευρό μας.

Για την πορεία της Εθνικής Ελλάδας και τον Σαλπιγγίδη: “Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους στην Εθνική. Κανείς δεν περίμενε αυτή την πορεία. Είναι μία ομάδα που έχει και μέλλον Θέλω να πω πολύ καλά λόγια για τον Σαλπιγγίδη. Έπαιξα δύο χρόνια μαζί του και είδα ενα φανταστικό παίκτη στην Εθνική. Χάρηκα γι’ αυτόν, είναι σπουδαίος επαγγελματίας, όπως χάρηκα και για τον Σάντος, είναι πολύ καλός προπονητής”.

Για το αν ο Σαλπιγγίδης αποδίδει καλύτερα στην Εθνική απ’ ότι στον ΠΑΟΚ: “Δεν έχει πίεση στην Εθνική, εκεί είναι πιο ελεύθερος, αυτό είναι αλήθεια. Έζησα μαζί του δύο χρόνια. Εχει μεγάλη καρδια΄για τον ΠΑΟΚ. Δίνει τα πάντα για την ομάδα, αλλά η ατμόσφαιρα γυρω του δεν ήταν φανταστική. Είναι μεγάλος οπαδός του ΠΑΟΚ. Ελπίζω ότι φέτος ο καθένας θα καταλάβει ότι ο Σαλπιγγίδης είναι καλός επαγγελματίας και αγαπά την ομάδα”.

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο δικής του παραμονής στον ΠΑΟΚ: “Πριν αρχίσουν τα πλέι οφ μίλησα λίγο με τον Μπόλονι, μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή τον Παντελή Κωνσταντινίδη και μου είπαν ότι υπήρχε ενδεχόμενο να μείνω ένα ακόμη χρόνο. Μετά άλλαξαν τα πράγματα, νομίζω ότι η δουλειά μου στον ΠΑΟΚ τελείωσε. Ο κύκλος μου ολοκληρώθηκε μετά τρία χρόνια που κοίταξα να δώσω το καλύτερο. Ήρθε νέος προπονητής και έχει άλλες επιλογές για τη θέση του στόπερ. Εύχομαι σε όλους στην ομάδα το καλύτερο.

Για τον αν αισθάνεται ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον καλέσει μέσα στο καλοκαίρι να ανανεώσει όπως συνέβη πέρυσι: “Το είχα αισθανθεί πριν ένα μήνα και παλιότερα όταν στην ομάδα ήταν ο Ζαγοράκης και ο Σάντος. Αισθανόμουν σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Έζησα αυτή την ομάδα και ένιωθα φανταστικά”.

Για το αν αισθάνεται περισσότερο οπαδός της ΑΕΚ ή του ΠΑΟΚ: “Νιώθω και για την ΑΕΚ και για τον ΠΑΟΚ ότι έδωσα το καλύτερο. Είναι πολύ καλές ομάδες, με φανατστικό κόσμο. Με την ΑΕΚ έπαιξα και Europa και Champions League και με τον ΠΑΟΚ Europa League, ζήσαμε σημαντικές στιγμές”.

Για τις επαφές με τον ΠΑΟΚ για τα δεδουλευμένα: “Διάβασα ότι θα έρθω στη Θεσσαλονλίκη σήμερα να μιλήσω με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ισχύει αυτό. Είναι μία ιδιωτική συζήτηση και θέλω να μείνει μεταξύ εμού και του ΠΑΟΚ. Είναι μία κατάσταση ιδιωτική και ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για την κατάστασή μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε