Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Τσουνάμι” προσφυγών έρχεται στην ΑΕΚ – Δείτε σε ποιους χρωστάει

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η λίστα των παικτών στους οποίους χρωστάει η ΑΕΚ είναι μεγάλη και οι ημερομηνίες για την εξόφληση των δόσεων έχουν εκπνεύσει. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν ακολουθήσει το δρόμο της προσφυγής ενώ αναμένεται το ίδιο να κάνουν και οι υπόλοιποι.

Η “θηλιά” σφίγγει στο λαιμό της Ένωσης αφού ήδη Καφές, Γκέντσογλου, Σάχα και Βάργκας κατέθεσαν προσφυγή, ζητώντας τα χρήματα που τους οφείλει η ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να τηρήσει τους διακανονισμούς που είχε κάνει με πρώην παίκτες, προπονητές και ομάδες. Η μόνο ελπίδα της είναι οι Βιντιάδης, Χάρις οι οποίοι όμως δεν έχουν αποφασίσει αν θα επενδύσουν.

Η Sportday δημοσιοποίησε τα ονόματα των παικτών αλλά και των υπολοίπων που θα πρέπει να πάρουν τα χρήματα τους. Η ΠΑΕ χρωστάει σε 18 πρώην ποδοσφαιριστές της (Αργυρίου, Βάργκας, Γεωργέα, Γιάχιτς, Γκέντσογλου, Γκούντγιονσεν, Δέλλα, Καράμπελα, Κάρλος, Καφέ, Λυμπερόπουλο, Μαϊστόροβιτς, Μανωλά, Μαντούκα, Μπέλεκ, Μπλάνκο, Νασούτι, Σάχα), 2 πρώην προπονητές της (Κωστένογλου, Χιμένεθ), 3 βοηθούς προπονητή (Αλεξόπουλο στον οποίο οφείλονται χρήματα και σαν παίκτη, Καλντερόν, Παστόρ), έναν γυμναστή (Κέζο), έναν γιατρό (Καλιακμάνη), έναν τεχνικό διευθυντή (Γκρέταρσον), έναν γενικό αρχηγό (Δημητριάδη), αλλά και σε έξι ομάδες (Λέγκια για Γκερέιρο, Πανθρακικό για Αργυρίου και Ματεντζίδη, Πανιώνιο για Μάκο, Πόρτσμουθ για Ντιόπ, Κέρκυρα για Κωνσταντόπουλο και Μπρέινταμπλικ για Χέλγκασον).

Βρήκε λύση ο Δημητρέλος – Με κόσμο η ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε