Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Τσουχτερό” πρόστιμο σε Ολυμπιακό – Ποινή απαγόρευσης εισόδου σε Ζαμάνη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι “ερυθρόλευκοι” θα βάλουν το χέρι… στην τσέπη για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια. Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Ζαμάνης τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του στον αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Superleague αποφάσεις -στο πλαίσιο των συναντήσεων της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος- να επιβάλει συνολικό πρόστιμο ύψους 48,500 ευρώ στον Ολυμπιακό, για τη συμπεριφορά τους στην αναμέτρηση της Βέροιας.

Ταυτόχρονα, τιμώρησε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 μέρες και με πρόστιμο 3.000 ευρώ τον ισχυρό άνδρα του Πανιωνίου, Νίκο Ζαμάνη, για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα των “κυανέρυθρων” με τον Αστέρα Τρίπολης. Πρόστιμο 4.000 ευρώ θα πληρώσουν και οι Νεοσμυρνιώτες.

Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 18ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ : «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 28/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της»: χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ν. Ζαμάνη (Δ/ντή ποδ/ρου): «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 28/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Ζαμάνη καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της»: επιβάλλει στην ΠΑΕ Πανιώνιος συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Ν. Ζαμάνη ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 29/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 29/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 4832/17/213310 από 01-02-2017 έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας» : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της»: συνολική χρηματική ποινή σαράντα οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε