Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζαβέλλας: Δεν επιστρέφω στην Ελλάδα

Ο αμυντικός της Άιντραχτ αναφέρθηκε με υποτιμητικά λόγια στο πρωτάθλημα της Super League και μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τη συνάντηση του μάνατζέρ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας σε συνέντευξή του στην αθλητική εφημερίδα “Goal” τόνισε ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.
 
Οι δηλώσεις του Τζαβέλλα:

Για τα όσα έχει δει μέχρι τώρα στην Γερμανία: “Αν δεν έρθει κάποιος να δει από κοντά τι γίνεται, δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, Όσοι δικοί μου άνθρωποι έχουν έρθει, έχουν μείνει με το στόμα ανοικτό! Τι να σου πω; Ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος εκεί; Το πιο εύκολο είναι”.
 
Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: “‘Έχω ξαναπεί στο παρελθόν ότι είναι τιμή μου να με θέλουν οι μεγάλες ομάδες της χώρας μας. Από εκεί και πέρα, αγωνίζομαι σ’ ένα πρωτάθλημα, που με καλύπτουν όλα. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές στην πλειονότητά τους, αν όχι όλοι, θέλουν να φύγουν και να παίξουν στο εξωτερικό. Εγώ το έχω αυτό εδώ και ένα χρόνο. Ο στόχος μου είναι να σωθεί η Άιντραχτ, γιατί έχω διαβάσει ότι αν υποβιβαστούμε θα γίνει ίσως και πιο εύκολη η επιστροφή μου. Για να μη μιλάμε υποθετικά, αν κάποια στιγμή στο μέλλον σκεφτώ να επιστρέψω στην Ελλάδα, θα πρέπει η πρόταση να είναι εξαιρετική. Κάτι πάρα πολύ καλό. Απ’ όλες τις απόψεις”.
 
Για την συνάντηση του μάνατζέρ του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: “Ο κ.Κουτσολιάκος είναι μάνατζέρ μου και η δουλειά του είναι να κοιτάζει το καλύτερο για τον πελάτη του, Όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έχει στο γραφείο του. Να κάνει επαφές και να ακούει τι έχουν να του πουν. Αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι υπάρχει κάτι επίσημο. Θέλω να το ξεκαθαρίσω πως δεν ασχολούμαι και δεν μ’ ενδιαφέρει να επιστρέψω στην Ελλάδα. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί στο μέλλον, είναι φυσιολογικό αυτό. Τώρα όμως δεν γυρίζω”.
Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: “Όπως έχουν διαμορφωθεί αυτή την την στιγμή τα πράγματα στην Ελλάδα και ειδικά τον τελευταίο χρόνο, σκέφτομαι πως είμαι πολύ τυχερός, που παίζω στο εξωτερικό. Παρομοιάζω λίγο την κατάσταση με το μπάσκετ. Το πρωτάθλημα δεν είναι καλό, αλλά υπάρχουν δύο πολύ δυνατά κλαμπ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο”.
 
Για τον Πανιώνιο: “Αν και συνηθίζουμε να λέμε ότι τους περισσότερους παίκτες τους αναδεικνύει η πρώτη ομάδα που αγωνίζονται μαζί της στην πρώτη εθνική, για μένα τη μεγαλύτερη ώθηση μου την έδωσε ο Πανιώνιος. Δεν θέλω να μειώσω την Κέρκυρα, που με βοήθησε πολύ, αλλά στον Πανιώνιο ένιωσα όμορφα, οικεία. Με αγάπησαν και ο κόσμος και οι άνθρωποι του Πανιωνίου και το ίδιο ένιωσα κι εγώ. Παρακολουθούσα την ομάδα φέτος και μάθαινα τα πάντα. Χάρηκα πολύ που σώθηκε, έστω και δύσκολα στην προτελευταία αγωνιστική, αν και το πίστευα από την αρχή. Το είχα πει άλλωστε. Μακάρι να λυθούν τα προβλήματα του Πανιωνίου, γιατί είναι μεγάλη ομάδα”.
 
Για το αν σκέφτεται το βήμα παραπάνω, λόγω των καλών εμφανίσεων: “Κι όταν ήμουν στον Πανιώνιο, δεν μιλούσα για… σκαλοπάτια, αν αυτό εννοείς. Η Άιντραχτ είναι η ομάδα που με σέβεται και με πληρώνει. Πάντα ζητάω περισσότερα, να βελτιωνομαι στο παιχνίδι μου. Δεν τρελαίνομαι όμως. Στην Γερμανία οι μεταγραφές γίνονται εύκολα. Όχι όπως στην Ελλάδα, που γίνονται σήριαλ”.
 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε