Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τζεμπούρ: Πολύ προσεκτικοί με Μέταλιστ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε πως το ουκρανικό ποδόσφαιρο έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και πως οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί απέναντι στην Μέταλιστ.

Ιμπαγάσα: Με τον κόσμο μας για μία ακόμα πρόκριση

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ μίλησε στη “lebuteur” υποστηρίζοντας πως είναι χαρούμενος που βοήθησε την ομάδα του, ενώ τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί απέναντι στην Μέταλιστ.

“Φυσικά και είμαι ευχαριστημένος με το γκολ. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα μου να προκριθεί. Ο ρόλος μου είναι να σκοράρω και αφού κατάφερα να πετύχω αυτό το γκολ στις αρχές του παιχνιδιού είμαι ευτυχισμένος”, ήταν τα πρώτα λόγια του Τζεμπούρ.

Και συνέχισε: “Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να σκοράρουμε και να νικήσουμε, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η πρόκριση”.

Αναφορικά με τις αναμετρήσεις με την Μέταλιστ, απάντησε: “Το ουκρανικό ποδόσφαιρο έχει προοδεύσει και θέλει προσοχή. Δεν ξέρω αν ο επόμενος αντίπαλός μας είναι καλύτερος από ό,τι η Ρουμπίν Καζάν, αλλά αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι το ουκρανικό ποδόσφαιρο έχει κάνει μεγάλα βήματα τα τελευταία χρόνια και είναι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε