Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζιμπούρ: Επέστρεψε η ελπίδα για την πρόκριση!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ, μία μέρα μετά την μεγάλη επικράτηση των “ερυθρόλευκων” επί της Ντόρτμουντ με 3-1 και αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα αυτής νίκης, αλλά και στο πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ σχολίασε αρχικά το νικηφόρο ματς με την πρωταθλήτρια Γερμανίας, και μίλησε για τη συνέχεια των “ερυθρόλευκων” στη διοργάνωση, καθιστώντας σαφές πως… γύρισε η ελπίδα πρόκρισης στο “λιμάνι”.
 
“Για μας, το ματς με τη Ντόρτμουντ ήταν σαν τελικός Κυπέλλου, διότι θέλαμε το τρίποντο για να παραμείνουμε στην κούρσα και εν τέλει τα καταφέραμε”, δήλωσε ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός.
 
“Τώρα, η ελπίδα επέστρεψε και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και αν θα συνεχίσουμε την κατεύθυνση πρόκρισης στο επόμενο ματς στη Γερμανία”, συμπλήρωσε ο Τζιμπούρ που είχε έναν λόγο παραπάνω να είναι χαρούμενος, από τη στιγμή που κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα για πρώτη φορά, σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ.
 
“Είναι σπουδαίο το συναίσθημα του να σημειώνω ένα γκολ μπροστά στο κοινό της ομάδας μας, πραγματικά η ατμόσφαιρα ήταν καυτή και είμαι χαρούμενος που κατόρθωσα να σκοράρω”, επεσήμανε ο Τζιμπούρ, ο οποίος, καταλήγοντας, υπογράμμισε πως “… είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε