Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζιμπούρ: Όλα καλά με Ντούσαν

Ο Ράφικ Τζιμπούρ στάζει μέλι για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς
Ο Ράφικ Τζιμπούρ στάζει μέλι για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Αλγερινός επιθετικός της ΑΕΚ διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει πρόβλημα με τον προπονητή του, τονίζοντας ότι οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές.

Με συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα της πατρίδας του, ο Ράφικ Τζιμπούρ αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

“Όλα πάνε πολύ καλά. Πάντα έλεγα ότι η ΑΕΚ είναι η ομάδα μου, μου αρέσει που παίζω στην ΑΕΚ και είμαι έτοιμος να βοηθήσω ανά πάσα στιγμή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και αναφέρομαι και στον προπονητή μου. Όσα δημοσιεύτηκαν σε αλγερινή εφημερίδα, περί κριτικής μου στον προπονητή είναι απολύτως ψευδή και γι’ αυτόν τον λόγο τα διέψευσα μέσω δήλωσής μου στο επίσημο site της ομάδας. Δεν καταλαβαίνω γιατί λένε για μένα πράγματα που δεν έχω πει.”  

Ο Τζιμπούρ ρωτήθηκε για το αν οι δηλώσεις του αυτές έχουν σχέση με τον αποκλεισμό του από την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Πανθρακικό

“Οχι, καμία σχέση. Οταν ενημέρωσα τους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι ουδέποτε έκανα αυτές τις δηλώσεις με πίστεψαν αμέσως. Τους είπα, μάλιστα, να ζητήσουν και την κασέτα με τη συνέντευξη και μεταφράζοντας όσα είχα πει να διαπιστώσουν ότι ποτέ δεν είπα όσα είχαν γραφτεί εναντίον του προπονητή μου. Στην πραγματικότητα το μόνο που είπα ήταν ότι εγώ, ως παίκτης, έχω μια αποστολή στο γήπεδο και ο προπονητής μου από την πλευρά του γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Τώρα όσον αφορά την απουσία μου από το παιχνίδι, έχει να κάνει με το γεγονός ότι είμαι άρρωστος.”. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε